download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP ще официално потвърдиха, че ще интегрират WebOS в таблет?

22.05.2010 20:35 (преди 13 години и 10 месеца) | deezel14 | показана 1662 пъти Статистики
След като HP купиха Palm, почти сигурно е, че те ще се възползват от мобилната им OS, за да създадат таблет или мобилен телефон. Все пак, компанията няма богат (никакъв) опит в създаването на мобилни телефони, така че е почти сигурно, че вече се работи върху слейт. Тайванското подразделение на компанията днес почти официално потвърди новината.

Краят на "сливането" на двете компании ще се извърши през юли, така че най-ранната възможна дата за пускане на таблет е след края на текущата фискална година през октомври. Нека не забравяме, че HP съобщиха, че имат планове за интегриране на WebOS не само в различни видове преносими компютри, но и в мрежови принтери със сензорни дисплеи.
Генералният директор на HP Тайван съобщи пред Digitimes, че компанията работи върху подобен продукт.
Остава само да очакваме конкурентен на iPad таблет от, използващо невероятната ОС на Palm. Надяваме се HP да успеят да докажат, че използването на стандартен PC софтуер върху сензорни устройства не е добра практика нито за потребителите, нито за разработчиците.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 25.05.10, 00:46, anonymous:
    Аз не мога да разбера защо всички новинари преписвате сляпо един от друг, без да се консултирате с търсачките, след като не знаете?! Как така НР има "никакъв опит в създаването на мобилни телефони"?! А случайно да сте чували за HP iPAQ? Има мобилни телефони и Pocket PC-та, базирани на Windows Mobile, аз имам едно такова Pocket PC с Windows 2003, ползвам го (с допълнителна карта) за GPS. А първите модели iPAQ са май от 2000 г. още!
  • Вторник, 25.05.10, 09:44, deezel14:
    Телефони? Или PDA? HP имат точно три мобилни телефона от 2008, ако не се лъжа, и не са никак успешни. Не можем да кажем, че HP имат някакъв опит с телефоните.
  • Вторник, 25.05.10, 10:39, dhtj:
    ” Телефони? Или PDA? HP имат точно три мобилни телефона от 2008, ако не се лъжа, и не са никак успешни. Не можем да кажем, че HP имат някакъв опит с телефоните. „
    Щом можеш да сложиш в тях СИМ карта и се събират в едната ръка значи са телефони В mobilebulgaria ги дават в графа "мобилни телефони" .
    http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/index.php?producer_id=85

  • Вторник, 25.05.10, 16:53, deezel14:
    Богат опит, нали? И всичките са толкова успешни.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.