download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ARTEIST – Привилегията да създаваш изкуство ...в България

29.05.2010 03:52 (преди 13 години и 10 месеца) | krum | показана 2717 пъти Статистики

Българска онлайн общност на художници, дизайнери, фотографи, аниматори и всички други отдадени на изкуството. Една по-различна гледна точка над нещата.

От прекалено много време се каня да ви срещна с този некомерсиален арт проект, но ето, че имам повод – прясно обновения дизайн и функционалност на сайта.
     АРТЕИСТ е български портал за изкуство, осигуряващ пряк контакт между потребителите. Намира се на адрес http://arteist.net. Това е социална мрежа за създаване на потребителски профили (портфолиа) и запознанства. Там можете да си отворите галерия и да споделите своя поглед към света с други творци, качвайки снимки на творбите си. В галериите няма категории (както в старата версия) - вие сами създавате категории за вашите творби и сами определяте кое изображение в коя категория ще бъде. По този начин домакините предоставят пълната свобода, без да се месят в творчеството на членовете.

Всеки потребител може да създава собствени групи, в които да презентира по-добре творчеството си; да качва видеа, статии; да има личен блог. В сайта има самостоятелна секция за публикуване на литературни произведения, разпределени в три категории: поезия, проза и драма.
 Социалната мрежа АртЕист разполага с форум, където да си поприказвате за дизайн, графика, фотография, литература или каквото ви дойде.
Сайтът е активно поддържан и предлага разнообразни арт новини. Секция "Каталог" събира списъци с галериите в България, адреси на магазини за художници, образователни институции, театри. Имаме си работа с онлайн общност на художници, дизайнери, фотографи, аниматори и всички други отдадени на изкуството. По подобие на световноизвестния deviantArt, АртЕист си поставя за цел да осигури среда за всеки артист да покаже и обсъжда своите и чужди работи, да се запознава с ценни хора.

За да се възползвате от благинките на сайта, създайте си безплатно профил и опитайте – може пък да ви хареса. Порталът е благодатна почва за сформиране на сплотено общество, което бързо се разраства и смело набира сила.

Arteist.net е задвижван от силата на отворения код и Джумла.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 30.05.10, 20:01, phrozencrew:
    Много интересен сайт!!!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.