download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

EliteGroup с нова серия дънни платки

08.06.2010 13:24 (преди 13 години и 10 месеца) | varban007 | показана 1174 пъти Статистики
"Черната" серия или как посредственият допреди години производител на дъна започна да търпи възход.
Компанията ЕCS вече се хвали с три нови продукта, предназначени за очакваната LGA 1155 платформа на Intel. Това са дънни платки, базирани на P67 чипсета, с привлекателен дизайн и да се надяваме – разумни цени и стабилност. Системната логика на този чипсет поддържа новото поколение процесори на 'синята' корпорация, а именно - Sandy Bridge.

Да пристъпим към моделите. ЕCS P67H2-A се явява върховият, включващ в себе си nForce 200 чип, който осигурява работата на трите PCI-E слота в конфигурация x16, x8, x8 (или x16 и х16). Разбира се, дъното се характеризира с поддръжката на 3-way SLI и CrossfireX технологиите. Продуктът притежава както USB 3.0, така и шест SATA 6Gbps порта.

P67H2-A2 бива отнесен към средния клас. В сравнение с гореспоменатия модел, тук PCI-E слотовете са само два, което означава, че трябва да забравим за паралелна работа с три видеокарти. SATA 6Gbps портовете са само два на брой, а тези от предходното поколение – четири.

Стигаме и до най-бюджетния модел - P67H2-M. Това е дънна платка във формфактор micro-ATX. PCB-то е максимално „изчистено”, а най-интересното тук е отсъствието на PS/2 порт(ове) от задния панел.

Всичките три модела впечатляват с добре изглеждаща охлаждащата система, чиято ефективност ще се разбере в последствие. Също така трябва да споменем и наличието на DebugLED, което е добре дошло за всеки ентусиаст/овърклокър. Продажбите на новата серия на ECS едва ли ще започнат по-рано от 2011 г.

Източник: Overclockers.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.