download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Приключи традиционния семинар по Информационна сигурност

15.06.2010 21:37 (преди 13 години и 10 месеца) | spursy | показана 2152 пъти Статистики
Какво представиха организаторите от Saga Technology и специалните гости
Днес протече станалия традиционен технологичен семинар по Информационна сигурност, организиран от "Сага Текнолъджи". Събитието се състоя в хотел Радисън, София и бе подкрепено от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и службата за Компютърни престъпления и интелектуална собственост към ГДБОП-МВР.
Представители на различни компании в сферата на информационната сигурност изнесоха интересни лекции, като запознаха присъстващите с актуалните опасности и рискове, заплашващи електронните данни, както и с технологичните решения и превантивните мерки, на които може да се разчита при критични ситуации.
Семинарът имаше за цел да насочи бизнес мениджъри, IT мениджъри, мениджъри и специалисти по сигурност, за да се научат да правят анализ и по-точна оценка на рисковете, които заплашват бизнеса на компаниите им.
Бяха разгледани различните аспекти, касаещи информационната сигурност в днешно време, като започнем от реалностите и митовете свързани с тази сфера, минем през опознаването на никога не спящия "враг", направим реалната проверка на потенциалните рискове чрез тестови атаки на собствените ни системи и се запознаем с последните усъвършенствани възможности при видео контрола.

Семинарът бе закрит с лекция на специалния гост - гл. инспектор Явор Колев, началник сектор Компютърни престъпления и интелектуална собственост към ГДБОП-МВР. Той поясни какви са най-честите компютърни престъпления по които работи българската полиция, кои са най-належащите неща за промяна и даде няколко полезни съвета на всички собственици на фирми.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.