download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

PSU тестери - вече в нашите ръце

28.07.2010 23:09 (преди 13 години и 8 месеца) | varban007 | показана 2777 пъти Статистики
Преди известно време на пазара се появиха устройства, които и до днес си остават не толкова популярни. А това е доста нелепо, тъй като с тяхна помощ потребителят спокойно може да провери функционалността на захранващия блок, без да се изисква от него притежаването на кой-знае-какви знания и умения в областта на електротехниката.
Download.BG се захванахме да съживим една вечна тема, свързана с проверка надеждността на PSU-то, затова и решихме да се сдобием с два модела от споменатите джаджи. Поръчахме ги от международен аукцион, тъй като в българските хардуерни магазини изборът се оказа доста ограничен.

Първият тестер е от възможно най-нисък клас и притежава само най-основните функции. Неговата цел е да направи извод дали вашето захранване е годно за употреба или не. Засега ще подскажем, че разполага с много светодиоди. Неговата цена е под 10 лв.

Вторият е по-скъп и се характеризира по-интересно изпълнение (наличие на дисплей). Да се надяваме, че има и други привилегии спрямо първия, но това ще покажат лабораторните ни тестове.

Класика ...
Класика ...

Очаквайте скоро подробно ревю, в което ще отразим тяхната функционалност и точност, и дали изобщо си заслужава да си „хвърлите” парите по подобни устройства. Ще обясним и как се работи с тях, а това не е никак трудно дори и за начинаещите. Всичко това, разбира се, в най-уважаваната българска IT медия – Download.BG.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.