download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нови безжични слушалки от Logitech

23.08.2010 13:55 (преди 13 години и 7 месеца) | ogi | показана 2636 пъти Статистики

С безжичните USB слушалки Logitech H760 можете да се движите свободно на 12 метра от компютъра по време на гласови и видео разговори, докато слушате музика, гледате филми или играете игри

Фримонт, Калифорния – Насладете се на безжична свобода по време на разговори през интернет или докато слушате музика – днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи Logitech® Wireless Headset H760 за разговори, музика, филми и компютърни игри. Новите безжични слушалки Logitech H760 позволяват да говорите, да се движите свободно и дори да танцувате на разстояние до 12 метра от компютъра с до 6 часа живот на батерията.
„Нашите най-нови слушалки дават свобода да се движите когато се свързвате с колеги, приятели или роднини, или когато се забавлявате с музика, филми или игри на компютъра,” заяви Камелия Барбалата, Мениджър на Logitech за Румъния, България и Молдова. „Новите ни безжични слушалки не се нуждаят от инсталация и са комфортни и лесни за ползване.”
При разработването на слушалките H760, Logitech не се ограничава само до безжичното удобство и лесната инсталация. Благодарение на изключително леката конструкция с дизайн „зад главата”, безжичните слушалки Logitech H760 се нагласяват за максимално персонално удобство и са лесни за носене докато се разхождате от стая в стая.
Каквото и да слушате, то ще звучи добре благодарение на вградения еквалайзер на слушалките Logitech H760, който оптимизира звука в зависимост от това дали говорите, слушате музика или гледате филм. Аудио контролерите за бърз достъп позволяват да се настройва силата на звука, да се спира и пуска музиката и да се навигира в плейлисти директно от самите слушалки. Контролерите за навигация са съвместими с Windows Media Player и iTunes, а контролерите за силата на звука работят с всякакво аудио, включително по време на видео и гласови разговори. Микрофонът е шумозаглушаващ – намалява неприятния фонов шум и автоматично се заглушава когато го завъртите нагоре и назад.

Цена и наличност
Безжичните слушалки Logitech Wireless Headset H760 се очакват на пазара в САЩ и Азия през август, а в Европа през септември на препоръчителна цена от ?99.99 (196 лева).

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.