download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

PowerColor с ускорен Radeon HD 6870

14.11.2010 18:29 (преди 13 години и 5 месеца) | varban007 | показана 1471 пъти Статистики
След като преди време се убедихме, че PowerColor са способни да създадат видеокарта (Radeon HD 6850 в изпълнение на PowerColor) с подобрени характеристики спрямо стандартните, при това на изгодна цена, вече сме готови за запознанство и с най-новото им предложение.
Новият графичен ускорител е овърклокнат вариант на Radeon HD 6870 с оптимизирана охлаждаща система и принадлежи към серията PCS+.

Честотите при PowerColor Radeon HD 6870 PCS+ ще придобият стойности 940/4400 MHz (спрямо референтните 900/4200 MHz), съответно за ядрото и паметта. Последната е от тип GDDR5 с обем 1GB, a ширината на шината е 256 бита.

Охладителят ще се характеризира с голям вентилатор (най-вероятно 90-милиметров) и наличие на поне три топлопроводящи тръби. Дори и при това състояние на честотите, той трябва да осигурява 10°C по-ниска работна температура на видеочипа в сравнение с еталонния Radeon HD 6870.

Сайтът Fudzilla приписват на този нов продукт усъвършенствана захранваща система с два 6-пинови захранващи куплунга и възможност за софтуерно управление на напреженията.

На страничния панел новата графична карта ще разполага с два DVI изхода, два mini DisplayPort и един HDMI. Анонсът на PowerColor Radeon HD 6870 PCS+ е планиран за следващата седмица.

Източници: Fudzilla.com; Overclockers.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.