download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Кандидат-шофьори учат листовки с 3D анимирани ситуации

21.11.2010 19:50 (преди 13 години и 5 месеца) | anonymous | показана 16150 пъти Статистики
Курсисти от автошколите в страната се обучават с изпитни листовки от ново поколение. Учебните центрове въведоха нова система, с която кандидат-шофьорите могат да видят на компютъра си различни ситуации, онагледени с 3D анимация www.autobuhal.bg Безплатна регистрация!
Режим обучение
Режим обучение

Визуалната памет е в пъти по-силна и позволява по-бързо и лесно усвояване на материала. Дискът съдържа компютърни тестове за решаване на изпитни листовки. Чрез триизмерна анимация са представени възможните изходни ситуации на пътя взависимост от отговора, който дава курсистът. Уникалната анимация показва какво би се случило, ако наистина бъде предприета дадена маневра, дори и да е грешна.

Системата е озвучена на български език, като глас зад кадър чете не само въпроса, но и коментара към него.

Освен за обучение, програмата може да се ползва и за проверка на знанията. Изпитът е възможно най-близо до реалния теоретичен изпит. Симулацията е без анимация, без коментар, без звук, а листовките се избират автоматично от софтуера. Курсистът има заложено време от 40 минути за решаването им. На екрана се появява таймер, който показва оставащите минути до края на изпита. След изтичане на времето изпитът се прекратява автоматично, независимо дали курсистът е успял да реши всички въпроси или не.

Целта е бъдещите шофьори да ползват уникалното помагало за самоподготовка вкъщи и да усвоят сухата материя по един атрактивен начин. Чрез интерактивния диск те получават възможност за самооценка преди да се явят на реалния изпит. А срокът да сторят това е точно два месеца от активирането на временния лиценз, който получават заедно с диска в автошколите.

Безплатна регистрация в autobuhal.bg
Безплатна регистрация в autobuhal.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.