download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Skype спря да работи и разбуни потребителите си

23.12.2010 00:54 (преди 13 години и 3 месеца) | spursy | показана 4214 пъти Статистики
Компанията все още не може да реши проблема, който не позволява на хиляди потребители от цял свят да се свържат с познатите си.
Една от най-популярните компютърни програми за интернет телефония и чат, спря да функционира нормално привечер на 22.12.2010г. Хиляди потребители от цял свят в продължение на часове се опитваха да се свържат към сървърите на Skype, но безуспешно. Проучване на Download.BG показва, че по-голяма част от потребителите в България също са засегнати от проблема и не могат да използват програмата по предназначение.

Собствениците официално обявиха, че проблема е технически, но все още разследват случая. От Skype уверяват, че техния технически екип работи без прекъсване за да отстрани неизправностите и да нормализира ситуацията. Въпреки, че не бяха съобщени повече подробности какъв точно е техническия проблем, от компанията обявиха, че достъпът до програмата бавно се възстановява и се очаква всичко да е наред в рамките на няколко часа. Независимо от това, в първите часове на новия ден (23.12.10) ситуацията остава непроменена и все още хиляди потребители не могат да използват популярният софтуер.
Тепърва ще се разберат последствията от този внезапен срив, но по първоначални данни над десет милиона свързвания между потребители на Skype са били провалени, а все още няма яснота кога ще бъде отстранен проблема.

Сякаш сега е момента да опитате някой алтернативен софтуер за комуникация? В каталога ни има доста заглавия. Също така, чата в Download.BG е безплатен .

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 23.12.10, 12:50, orackul1:
    чудесна новина добре че не съм го ползвал повече от 3 месеца
  • Четвъртък, 23.12.10, 16:32, anonymous:
    Ааа Скайп не работи ли, не бях забелязала
    Чудя се обаче едно - откъде Скайп е придобил чак такава голяма популярност в сравнение с други програми?! Заради по-масивна реклама или заради повече налети инвестиции. В крайна сметка си има доста добри чат-програми, които също предлагат екстри като Скайп - водене на конферентен разговор, видео чат, игри и др.
  • Четвъртък, 23.12.10, 16:38, stoqncho:
    Мисля, че това е най-бързо четената(смисъл, броя на прочетелите я нарасна бързо) новина, която сте публикували, а ако беше с 2-3ч. по рано още по-голяма бройка щеше да направи. Голяма лудница стана снощи, все едно края на света дойде!
  • Четвъртък, 23.12.10, 20:19, stoqncho:
  • Петък, 24.12.10, 03:17, stoqncho:

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.