download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

LG ще представят мобилен 3D стереоскопичен телевизор

29.12.2010 17:01 (преди 13 години и 3 месеца) | varban007 | показана 1861 пъти Статистики
В интернет и телевизионните медии постоянно сме свидетели на реклами на телевизори, способни да възпроизвеждат стереоскопично изображение с помощта на активни очила. Днес такива продукти могат да бъдат закупени във всеки по-сериозен магазин за електронна техника, но инженерната мисъл вече се пренася на едно по-високо ниво - конструирането на монитори и телевизори, създаващи обемно изображение без участието на каквито и да било допълнителни съоражения.
Прототипът на EIZO
Прототипът на EIZO

Неотдавна EIZO демонстрираха прототип, който ни впечатли с изключително грозния си дизайн (напомнящ за едни изминали времена). Трябва да споменем, че 2011 г. е само на няколко дни разстояние, а през януари месец ще се проведе поредното изложение CES. Според източниците Akihabara News и Оverclockers.ru, на него LG са решили да представят 3D телевизор с мобилни размери, който не изисква очила за възприемане на стереоскопичен образ. Всъщност, в новината на Akihabara News никъде директно не се споменава необходимостта от 3D очила, докато страниците на Overclockers.ru потвърждават тяхното отсъствие.

Информацията относно продукта все още е повече от оскъдна. Всъщност, това е нищо повече от тийзър, който цели да подпали интереса на аудиторията. Знаем само, че телевизорът ще използва LG2161R MDTV чипа и ще е в състояние да излъчва 3DTV при движение със скорост до 200 км/ч. В споменатия случай управляващият превозното средство едва ли ще се впечатли от възможностите на телевизора пред него...

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.