download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Повече от 18 000 програми в Download.BG

09.01.2011 19:03 (преди 13 години и 3 месеца) | spursy | показана 4335 пъти Статистики

Най-богатият и удобен софтуерен каталог в България продължава да се развива с бързи темпове.

За по-малко от година броят на наличните програми в Download.BG се увеличи с още 1000 и така, каталогът вече съдържа над 18 000 заглавия. За тези месеци, нашите автори добавиха най-вече безплатен софтуер, който се явява една чудесна алтернатива на множеството платени продукти. Всяка една програма е описана и поставена в съответната й категория, за да може по-лесно да бъде намерена от потребителите. Сухата статистика показва, че от 18 007 предложения, 13549 са безплатни, а 1587 са преведени и с български интерфейс.
Освен внушителния брой приложения, през изтеклата 2010г. създадохме и два нови подраздела за каталогизиране на софтуер. Единия е „XUL приложения“ и обединява всички добавки и разширения за Firefox или друга Mozilla базирана програма, а другият „Live CD/DVD/USB“ представя „живи“ дискове (CD / DVD) и USB приложения, които могат да са особено полезни в определени ситуации. Надяваме се новите раздели да са облекчили потребителите ни и така те по-бързо да намират необходимия им софтуер.

Изключително радостни сме, че усилията ни не остават незабелязани и много потребители търсят нужния им софтуер именно на Download.BG. Въпреки че тенденциите в компютърния свят показват, че занапред масовият потребител ще инсталира все по-малко приложения на компютъра си за сметка на добиващите популярност Webware услуги, всекидневно от сървърите ни се свалят между 1000-1500 програми. В този ред на мисли, сме ви подготвили изненади в близко бъдеще.
Не е за подценяване и факта, че с началото на годината Download.BG вече предлага на потребителите си над 600 статии. Сред тях можете да намерите актуални ревюта на най-новите устройства от компютърния свят, множество ръководства, улесняващи ви при избора на софтуер и начина на работа с него при определена операция, както и забавни и увлекателни материали от необятния технологичен свят.

Екипът на Download.BG ви благодари за гласуваното доверие и ще продължи без почивка да ви залива с актуални версии на различни заглавия, като успоредно с това съдържанието на всеки от разделите с Програми, Новини и Статии ще продължи да нараства.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.