download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GenSoft стартира внедряването на Bizzio в Булстарс

24.01.2011 14:54 (преди 13 години и 2 месеца) | dimiturp | показана 2620 пъти Статистики
GenSoft стартира внедряването на нейния водещ продукт Bizzio ERP в централния офис и веригата магазини на фирма Булстарс. Фирмата притежава веригите Tempo Sport и Tempo Casual с повече от 40 търговски обекта в 18 града в България с общо над 300 служители.
За клиента от особена важност са организирането и финансовото менаджиране на десетките свои магазини, функционалността на обслужващата го ERP система, както и възможността тя да бъде пригодена към неговите конкретни нужди.

GenSoft Bizzio е иновативна ERP система от ново поколение, създадена на базата на нашия дългогодишен опит, проектирана в най-пълна степен да обслужва интересите на бизнеса. Предназначена е за клиенти с много големи изисквания към обслужващия ги софтуер. Неслучайно продуктът бе удостоен със златен медал от Международния Технически Панаир – Пловдив 2010 за най-иновативна ERP система.

Bizzio е изграден на базата на така наречената Lego архитектура, позволяваща максималното му персонализиране към нуждите на съответния клиент, с две от ключовите технологии на Microsoft – .Net и Silverlight. Навсякъде програмата изглежда и се държи по един и същи начин. Това показва голямата мобилност и многоплатформеност на продукта, толкова необходима на клиенти, при които бизнес процесите са динамични и се развиват на много нива.

Друга голяма иновативност в GenSoft Bizzio е проектирането му около Web services. Това означава теоретически, че всеки потребител на системата може да я развива без наше участие или трети страни да предлагат допълнителни Plug-in-и към програмата ни.

Модулът Busy Manager е друга иновативна черта в GenSoft Bizzio. Идеята за създаването му тръгва от факта, че във всяка фирма протичат различни по брой и вид бизнес процеси. Ето защо в програмата е разработена система, „наблюдаваща” всичко протичащо във фирмата и разпределяща задачите между служителите.

Други много практични и иновативни предимства на продукта са изключително богатия потребителски интерфейс и мултимедийни възможности, неговата многоезичност и голямата му надеждност и сигурност.

www.gensoft.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.