download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

M-tel и БгКниг@ предлагат електронни книги

03.02.2011 10:29 (преди 13 години и 2 месеца) | stefankr | показана 7949 пъти Статистики
Мобилният оператор М-тел, съвместно с БгКниг@, предлагат за изтегляне безплатни и платени електронни книги на български език.
От M-Tel eBook (http://www.mtel.bg/ebook/) можете да се запознаете с наличните книги за четене. Представена е голяма част от българската класика, както и съвременни книги, написани или преведени на български език. Абонатите на Мтел могат да изтеглят книгата и да я четат на компютъра си, работещ под съвременни версии на Windows или Mac OS, на мобилно устройство (Андроид, Windows Mobile, BlackBarry) или на устройство за четене на електронни книги, което се предлага и от мобилния оператор на изплащане.

Към момента можете да избирате сред 130 заглавия. Някои от тях са безплатни, а цената на други достига до 10 лева. Цената на книгата се добавя към месечната фактура на абоната или се изтегля от баланса на предплатената карта. Книгите за достъпни от eBook магазина на Мтел. Там можем да използваме търсачката, да ги подреждаме според това кои са най-новите, най-често изтегляните; има препоръчани и очаквани заглавия. Платените книги са DRM защитени, което гарантира правата на авторите. Самото четене се осъществява с програмата Adobe Digital Editions

Несъмнено електронните книги имат ред предимства: налични са по всяко време и отвсякъде, не заемат място, безплатни или по-евтини са, няма опасност да ги загубим или да не са налични, когато ни трябват. В устройството, с което ги четем, можем да заредим цялата си библиотека, не само отделен том.

Отблога на БгКниг@ научаваме, че тяхната роля е най-вече в съхранението и защитата на книгите. Нещо повече: ако искате да издадете електронно своя книга, те ще ви помогнат това да се случи лесно.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Понеделник, 24.09.12, 15:39, stoqncho:
    По подходяща тема не намерих, макар да мисля, че "Да се посмеем" е също добър вариант.

    Това е новото лого на M-tel. Егати и тъпото лого, честно! Открийте разликите.

    До тук добре, обаче идва въпроса, защо не намирам това синьо лого чрез Google Image Search или както се води услугата? Нито така, нито така и нито така(примерно). Все пак си мисля, че някой е решил нарочно да разбуни духовете. Възможно е и аз да не откривам резултати, а вие да намерите нещо.

    Сега повече от всякога ще се свързват с "тел".

  • Понеделник, 24.09.12, 21:27, stoqncho:
    Изясниха се нещата.

    И все пак логото е гадно.

  • Сряда, 16.01.13, 23:36, phrozencrew:
    ” Е как пък едно издателство или книжарница не се сети да опазва малко природата и да издаде в електронен вариант "Игрите на глада" на Сюзан Колинс, "Пепел" на Илса Бик, "Метро 2034" на Дмитрий Глуховски (първата книга много ми хареса) и т.н.
    ...
    Някой ако мерне нелегално копие на някое от посочените по-горе заглавия, да го метне насам. С удоволствие ще се възползвам. Ако ги мернете платени, също споделете. „
    Мернах!
    Явно е изтекъл срока на лиценза (или каквото е там), защото две от книгите на Сюзън Колинс се появиха в Читанката:
    http://chitanka.info/person/sjuzan-kolins
    Супер за мен! Кофти за книгоиздателите ни. Просто ме изгубиха като съвестен потребител, който беше склонен да си плати до 10-15 кинта за книгите в електронен вариант. Може би някой ден ще отрезнеят и ще разберат, че е по-добре да печелиш, от колкото да се правиш на чук!
    Тъкмо довърших "Амазония" на Джеймс Ролинс. Сега с удоволствие ще се насладя и на "игрите" (сетих се за друга трилогия, която много четох скоро и ми хареса или поне първата и особено втората книги - "Играта на Ендър" и "Говорителя на мъртвите"). "Амазония" е готина книжка, приключенска. Не мисля повече да чета книги на м-р Ролинс, защото разправят, че са му еднотипни.
  • Понеделник, 04.02.13, 20:39, phrozencrew:
    3-тата част от романа "Сойка-Присмехулка - Сюзан Колинс" мистериозно изчезна от Зажмунда. За това, за феновете я качвам тук:
    txt: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.txt.rar
    fb2: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.fb2.rar
    epub: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.epub.rar
  • Понеделник, 04.02.13, 23:05, anonymous:
    ” 3-тата част от романа "Сойка-Присмехулка - Сюзан Колинс" мистериозно изчезна от Зажмунда. За това, за феновете я качвам тук:
    txt: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.txt.rar
    fb2: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.fb2.rar
    epub: Soika_prismiekhulka___Siuzan_Kolins.epub.rar

    благодаря phrozencrew тези дни ще я прочета

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.