download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Участвайте в конкурса на Download.BG, забавлявайте се и спечелете

28.03.2011 00:46 (преди 13 години) | spursy | показана 3873 пъти Статистики
От Download.BG решихме да предизвикаме потребителите, да покажат своите умения и уникални идеи. Всеки може да участва с неограничен брой предложения, а най-добрите ще се съревновават на финалната права. Крайния победител ще изберете Вие, потребителите. Не сме забравили и наградите...
Download.BG дава възможност на всеки от многото си потребители да остави свое уникално творение като част от портала. Затова стартирахме конкурс за създаване на тематично лого на Download.BG за 24 Май.

Правилата:

1. Няма ограничение за участниците. Може да участва всеки потребител със собствен проект.

2. Задачата е да бъде създадено ново лого на Download.BG, свързано тематично със светлия национален празник 24 Май - Денят на българската просвета и култура. Пример: спомнете си логото по случай 8 Март деня на жената. То е тематично и се появява ежегодно на датата.

3. Проектът трябва да е изцяло авторски, а не копиран или преработен.

4. Всеки потребител може да участва с неограничен брой проекти.

5. Един проект трябва да включва два (2) броя лого на Download.BG, един вариант за Premium потребители и един за обикновени. Пример:

алтернатива на Премиум логото
алтернатива на Премиум логото

и алтернатива на обикновеното лого
и алтернатива на обикновеното лого

6. Проектите трябва да запазят същите цветове на буквите и фона от настоящите лога. Кафяви и червени букви на жълт фон в Премиум варианта и зелени букви на жълт фон в обикновения вариант. Цветовете в евентуалните нови добавени елементи не са ограничени и имате пълна свобода.

7. Проектите задължително трябва да използват същия шрифт за надписите Download.BG и Premium.

8. Новите картинки трябва да са с размери (ШхВ) не по-малки от 810/180. По време на конкурса, всеки може да качва предложенията си в избран от него формат (например PNG или JPG), но финалният победител се задължава да предостави проекта си във формата по подразбиране (осигуряващ високо качество без компресия) на използваната от него графична програма. (*.psd, *.eps, *.cdr,...)

9. Всички участници имат срок до 20 Април 2011г. да публикуват в следната тема своите проекти. Качвайте логата си само в посочената тема във форума, за да бъдат събрани на едно място. Конкурс – Тематично лого на Download.BG за 24 Май

10. Всеки участник може да остави предпочитан и-мейл адрес за връзка в същата тема (ако мейл адреса е различен от този, който принадлежи на потребителското име на участника).

11. След изтичане на обявения срок за предложения, всички налични до момента ще бъдат разгледани от екипа на Download.BG. Не забравяйте, крайният срок за предложения е 20 Април 2011г. Предложения, публикувани след тази дата няма да бъдат разглеждани.

12. Екипът на Download.BG в рамките на няколко дни ще определи финалните проекти, които ще останат в съревнованието.

13. Когато това стане, тези проекти ще бъдат официално обявени и ще бъде пусната специална анкета за тях. Така само Вие, потребителите на Download.BG, ще можете да изберете победителя чрез гласуване.

14. Победителят в конкурса ще бъде обявен официално*, а неговият проект ще краси сайта всяка година на този светъл за българите ден. Разбира се, освен удовлетворението на празничната дата всяка година любимият ти сайт да бъде с твоето лого, сме предвидили и символична материална награда, под формата на компютърен аксесоар. Победителят също така ще получи и 1 година безплатен премиум достъп до Download.BG

15. За подгласниците на спечелилия, освен признанието на всички потребители в сайта, ще има и утешителни награди под формата на безплатен премиум достъп - шест (6) месеца за класиралия се на второ място, три (3) месеца за класиралия се на трето място и един (1) месец за четвъртия в крайното класиране.

И така
Сигурни сме, че много от вас обичат да се занимават и имат умения с графика. Покажете уникалното си мислене и идеи, нека вашето творение стане част от любимия ви сайт, забавлявайте се и спечелете.

УСПЕХ!


*Забележка: Победителят декларира, че няма нищо против неговото име да бъде споменато публично, след изтичане на конкурса.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.