download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Чудесни новини от Download.BG

23.05.2011 15:27 (преди 12 години и 10 месеца) | spursy | показана 5216 пъти Статистики

Здравейте приятели на най-големият софтуерен портал на България. Имаме три добри новини за вас!

Нов раздел за "Онлайн приложения" (Уебуер)

В един свят, в който всичко е Интернет, софтуерът не може да бъде ограничен само в рамките на личния компютър. Програмите завладяват нови светове и Download.BG е с вас, за да ви бъде навигатор. В продължение на месеци екипът ни се труди единно, за да ви предложи нашия нов и уникален раздел „Онлайн приложения” .

Според нас, през следващите години все повече потребители в световен мащаб ще започнат да използват онлайн базирани приложения за голяма част от ежедневните си задачи. Основните предимства на този тип софтуер са, че не се налага да сваляте предварително и в последствие да инсталирате даден файл. Няма значение каква операционна система използвате (Windows XP / Vista / 7, Linux, Mac...), като не й влияете и обременявате по никакъв начин. Хардуерните изисквания обикновено не са високи. Дори не сте обвързани с определен компютър, защото ще можете да свършите личната си работа онлайн от произволна машина навсякъде по света.
В бъдеще все повече и повече полезни неща ще може да вършите директно от вашия браузър. И в момента има много он-лайн приложения, които директно да стартирате без да бъдат сваляни и инсталирани на вашия компютър. За да може да намерите най-лесно и удобно приложението, което ви е необходимо, ние създадохме раздела "Онлайн приложения" в нашия портал.

Този нов раздел ще бъде вашият компас в богатия свят на Уебуера. Той разполага с основните отличителни черти на Download.BG, които утвърдиха сайта, като водещия софтуерен портал на България. А именно:

  • Удобно подреден раздел за „Онлайн приложения“ с добре познатите девет основни под категории софтуер – Професионален, Дизайн, Системен, Офис, Сигурност, Комуникации, Помощници, Разработчици, Развлечения.
  • Освен в отделните категории, можете да търсите онлайн приложения и чрез търсачката. Резултатите на търсачката могат да бъдат филтрирани по ваш избор.
  • Стотици предложения, като всяко едно от тях е изпробвано и описано разбираемо на български език. Броя на наличните онлайн приложения постоянно ще се увеличва и раздела ще става все по-богат.
  • Допълнителна информация, за всяко приложение с по-специфични изисквания. Например изисквания за определени версии на поддържаните браузъри; изисквания за Java, Flash или друг подобен софтуер; ограничения в функционалността.
  • Всяко Онлайн приложение е с посочен лиценз. Така разбирате дали можете да го използвате напълно безплатно, безплатно с определени ограничения или е платено.
  • Отделни бутони за регистрация (някои онлайн приложения изискват безплатна регистрация за да бъдат използвани) и за демо (възможност да изпробвате и да се запознаете с възможностите на конкретното приложение без да се регистрирате).
  • Снимка на всяко предложение.

    Удвояване на времето за "Премиум достъп"

    От Download.BG подаряваме на всички вас, нашите потребители повече време за разглеждане разделите на сайта.
    Затова всеки ще получи двойно повече време на същата цена.
    Всички, които чрез абонамент, ваучър или SMS активират "премиум достъп" в периода 21.05 - 29.05 2011, ще получат такъв за удвоен период. Например ако активирате ваучер или SMS за 1 месец, ще получите 2 месеца, а ако направите абонамент за 1 година ще получите 2 години.

    Безплатен достъп до всички ресурси на Download.BG

    Също така, за да ви дадем възможност безплатно да се запознаете с възможностите на „онлайн приложенията“, както и да се уверите в полезността на многото ресурси на Download.BG, ще направим сайта достъпен безплатно за всички регистрирани потребители.
    За периода 21.05 - 29.05 2011 всички регистрирани потребители получават безплатен премиум достъп. Това ви дава възможност да теглите програми, да стартирате онлайн приложения, да разглеждате фирми в Топ95, да пишете във форума, да черпите знания от статиите ни, да използвате безплатно сървърите ни и други екстри.

    С пожелания за весел и слънчев 24-ти Май,
    Екипа на Download.BG

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    • Вторник, 24.05.11, 17:43, soft-support:
      ” Е, да. Но промоцията е седмица две. След това пак няма да е заяждане . Ако беше цяла година ... „

      Ако си направиш абонамент на тези цени ще получиш 1, 2, 4 или 6 години. Определено ще забравиш че някога преди месеци си платил. Плащаш сега, после години на ред дори не се замисляш и си ползваш с удоволствие. Поне така разсъждавам.

    • Вторник, 24.05.11, 20:53, spursy:
      ” Ами аз пък друго разсъждавам.
      Ще платиш сега за 1, 2, 4 или 6 г. на половин цена ама от сега сайта си е отишъл. След някоя година вече няма да съществува въобще или пак ще си стане безплатен.

      И за какво ги плащаш тия 1, 2, 4 или 6 г. тогава? „

      Това е наивно и подвеждащо (но не и неочаквано от angelicstar)!
      Преди години, когато се въведе премиума, много хора обясняваха, че до 2-3 месеца сайта е фалирал, но сега 3 години по-късно все още всичко е наред нали?
      Другия вариант при който сайта евентуално стане безплатен. По принцип не предвиждаме такова нещо, но ако чисто теоретично приемем ситуацията, то тогава няма да ощетим никой абонирал се и парите му за оставащото време ще бъдат върнати. Имаме опит в тази насока, когато спряхме книжното издание. Тогава предложихме на хората имащи остатъчни месеци абонамент по техен избор да им възстановим остатъчната сума или да им предоставим безплатен премиум за тази стойност.

      П.П. angelicstar знаем много добре мнението ви и ви моля да не повтаряте отново познатите ви изречения. Готови сме на всякакви дискусии, но не и да повтаряме едно и също.

    • Вторник, 24.05.11, 21:32, angelicstar:
      Ами мнго дълъг отговор ти написах ама не ща да развалям на никой празничната вечер. Няма да го пусна точно сега. Вобще не знам има ли смисъл.
      ------
      Много мола извинявайте ама ми адски криво това дето става със сайта. Не се узържам.
      Въобще извинявайте дето съм се родила. Не е трябвало.
    • Вторник, 24.05.11, 21:36, spursy:
      Решението да не разваляте празничното настроение на всички е правилно.
      Ако искате мога да ви отговоря персонално и за целта задайте въпроса си, като лично съобщение.
    • Сряда, 25.05.11, 13:30, insecteater:
      Поздравления за новия раздел.

      Напоследък се хващам, че доста често ползвам online приложение, като повечето от тях ги търся с google. Друго си е да ги има наготово на един клик разстояние готови за ползване. Особено за хора работещи на различни места. (Аз например ежедневно ползвам три компютъра).

    Платени препратки

    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com
    Яки графични станции
    Рендиране в реално време
    и на най-тежките обекти - от Перси ООД
    www.persy.com
    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.