download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Kaspersky Lab и BASF подписаха договор за 5год. и 100000 точки

07.06.2011 18:17 (преди 12 години и 10 месеца) | dossev_co | показана 1380 пъти Статистики
Kaspersky Lab, подписаха дългосрочен договор със световноизвестната компания BASF за достъп до професионална техническа поддръжка във всяка една от над 80-те държави по света, в които BASF оперира
До споразумение между двете страни се е стигнало след дълъг процес на отсяване на потенциални компании, работещи в областта на антивирусния софтуер и предлаганите от тях продукти. В крайна сметка BASF са се доверили именно на Kaspersky Lab, тъй като според представители на корпорацията именно техните решения са способни да осигурят най-ефективно решение на специфичните задачи по защита на IT инфраструктурата на компанията.
 
В резултат на сключения договор Kaspersky Work Space Security ще осигурява комплексна антивирусна защита (100 000 лиценза) за период от 5 години. Така компютрите, изграждащи корпоративната мрежа на BASF, ще бъдат подсигурени срещу широк спектър от интернет заплахи. Освен протекция срещу зловреден софтуер, фишинг и хакерски атаки решението, предлагано от Kaspersky Lab, включва още и мрежова защита, осигуряваща безопасен обмен на електронни съобщения и контрол върху използването на периферни устройства от типа на USB носители на данни, външни твърди дискове и входно-изходна периферия.
 
В допълнение към договора Kaspersky Lab ще осигури и индивидуално обслужване (Individual Maintenance Service Agreements, MSAs), за да осигурят на сътрудниците на химическия концерн достъп до професионална техническа поддръжка във всяка една от над 80-те държави по света, в които BASF оперира.

Източник:
Dossev Co и Hicomm.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.