download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ГенСофт създава клуб на приятели

16.06.2011 15:28 (преди 12 години и 10 месеца) | dimiturp | показана 1585 пъти Статистики
Членството носи директни ползи и бизнес контакти...
ГенСофт (http://www.gensoft.bg/), един от основните доставчици на решения за управление на бизнеса у нас, обяви нова партньорска инициатива. Компанията ще се опита да обедини всички свои клиенти - над 8 000 фирми от различни сектори на икономиката - в клуб на приятелите.
Целта на клуба е да популяризира дейността на клиентите на ГенСофт и по този начин да насърчи продажбите и повиши приходите им, както и в неформална обстановка да създаде бизнес и приятелски връзки между тях. Всеки партньор с търговски обекти може да се регистрира на сайт на ГенСофт с контактна информация, отговорен служител, списък с координати на обектите и предмет на дейност. Желателно е на обектите да бъде поставен стикер с клубното лого за лесна идентификация.

„В процеса на работата ние се запознахме и си партнираме с много предприемчиви хора, доказващи на дело, че с труд и упоритост можем да постигнем много. С повечето от тях отношенията ни са приятелски и можем да им имаме пълно доверие, както и те на нас.
В тази връзка възникна идеята за създаването на клуб, в който да се обединят всички наши партньори и приятели. Ако някой член на клуба има нужда от надеждна информация, услуга, опредeлен продукт или бизнес контакт , то той би могъл да ги намери сред останалите членове на клуба много по-лесно, при много по-добри условия и с много по-голяма сигурност”, коментираха от ГенСофт.

Партньорите на компанията, техните служители, семействата и приятелите им могат да получават специално обслужване в обектите на останалите партньори, вкл. допълнителни отстъпки, бонуси и качество на обслужването. Всички обекти,част от инициативата ще бъдат маркирани със специален стикер.

На практика, клубът може да намали разходите на членуващите в него, като им позволи да пазаруват от партньори на ГенСофт на специални цени.

При покупка на нова нова техника, обувки или дрехи, или пък при ремонт на колата – всеки член на клуба може да се обърне към някой от партньорите на ГенСофт и да получи преференциални цени и гарантирано качествено обслужване, поясниха от компанията.

Клубът е неформална организация на клиенти на фирмата, участието в него е доброволно и не обвързва по никакъв финансов или друг начин отделните членове. Всеки партньор сам определя какви привилегии би могъл да предостави на останалите членове. Всеки член на клуба получава членска карта посредством която се идентифицира като част от този клуб.

Освен че носи директни ползи, членството в клуба на приятелите помага и за създаване на бизнес контакти в неформална обстановка. Повече информация за клуба е достъпна на специално създадения сайт www.club.gensoft.bg, където се виждат и първите регистрирани фирми.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.