download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

G1.Sniper 2 – новото оръжие от висок клас

07.07.2011 18:44 (преди 12 години и 9 месеца) | varban007 | показана 2377 пъти Статистики
Компанията Gigabyte представи поредното си решение, насочено за любителите на гейминг и екстремен овърклок. Новият продукт се нарича G1.Sniper2 и ще конкурира продуктите от Republic Of Gamers серията на ASUS. В основата на тази дънна платка стои Intel Z68 Express чипсетът и поддържани процесори са тези от поколението Sandy Bridge с конструктивно изпълнение LGA 1155. Напомняме, че първият „снайпер” на Gigabyte се базираше на Intel X58 и бе предназначен за работа с LGA 1366 CPU-та.

G1.Sniper 2 се явява типичен представител за високия клас както по-външен вид, така и по характеристики. Регулаторът на напрежението е 12-фазен и допълнителни две фази се грижат за захранването на DDR3 паметта. Върху MOSFET транзисторите са разположени охладители с характерните за Gigabyte форма и дизайн. Захранващите конектори са 24-пинов и 8-пинов.

Новият „снайпер” предлага два PCI Express x16 слота, но при използване на двойка видеокарти те преминават в х8 режим. Ясно е, че потребителите не трябва да очакват чудеса от гледна точка на графична производителност в SLI/CrossFireX режими. Дъното е оборудвано с два слота PCIe x1 и PCI, SATA 6Gbps и SATA 3Gbps портове, USB 3.0 и eSATA. В случаите, когато се използва вградената в процесора графика, Gigabyte са предвидили и HDMI порт.

В арсенала на G1.Sniper 2 влизат високопроизводителната Bigfoot Killer E2100 мрежова карта и звуков адаптер Creative Sound Blaster X-Fi с аудиопроцесор CA20K2 и 64MB XRAM.

Източник: overclockers.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.