download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Идва ли краят на ерата Windows?

18.07.2011 14:27 (преди 12 години и 9 месеца) | stefankr | показана 3737 пъти Статистики
Развитието на семейството операционни системи Microsoft Windows ще достигне своя логически завършек през 2015 - 2016 година. Вследствие на това ще бъде създадена единна платформа за всички типове устройства - от персоналните компютри до телевизорите. Според запознати, в Майкрософт сериозно обмислят смяна на названието на операционната система.
Следвайки съвременната тенденция за унификация, корпорацията Майкрософт планира да представи единна операционна система и съпътстващите я инструменти за персонални компютри, смартфони, таблети и телевизори. "Ние няма да предлагаме отделна платформа за РС, отделна платформа за смартфони и отделна платформа за таблети - това ще бъде единен продукт" - заяви Andy Lees, Президент на Windows Phone дивизията.

Майкрософт планира да обедини в единна екосистема не само РС и мобилните устройства, а и Xbox. Това ще се случи след четири години - в момента когато приключва десетгодишния продуктов цикъл на Xbox 360 и тригодишния цикъл на Windows 8. С други думи, през 2015 - 2016 година, след Windows 8, ще има операционна система за различни устройства, но вероятно няма да се нарича "Windows".

Източник: cnews.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Вторник, 19.07.11, 02:27, tegote:
    Ами намерих го накрая. Продуктът е на майкрософт.
    Рибките могат да плуват и на десктопа.

  • Вторник, 19.07.11, 11:42, кака.лара:
    А как се казваше един сейвър-тамагочи, като забравиш да нахраниш рибките на десктопа почват да слизат надолу и да гълтат бутоните от таскбара?
  • Неделя, 30.10.11, 03:00, vdamianov:
    Не рибки, а глисти ще залепят на компа, само и само да засмучат нови и нови продажби. Какво да кажа за поредния им блъф. Пременил се Илия- все в тия. Законът на съвременния глобализъм- опаковай г*вното в нов цвят, малко пиар хомо, малко пиар лесбо, и айде на поредния мега-революционен, мегаманиакален и мега-ненужен "продукт. За съжаление ненужните декорации и откровени отпадъци винаги за били далеч по-привлекателни за масовия олигофрен (в качеството му на масов консуматор, тоест диктатор на пазара), от здравия разум на пределната необходимост.
  • Неделя, 30.10.11, 03:05, vdamianov:
    ” Не е този, нали аз го качвам тоз? Онзи с рибките е както казвам - виждат се отгоре, камерата стои отгоре и е насочена от повърхността над водата надолу към дъното на водата. С мишката или с пръст като бутнеш рибата, тя се разбягва и се получава вълнение на водата, работния плот се вълнува. Виждал съм го на Win7. Много добър скрийнсейвър. „
    И кво от това? Да хлъцнем от възхита ли? Я кажи с какво този десктоп е направил познанията ти примерно по програмиране по- добри, нещастен малоумнико....
  • Неделя, 30.10.11, 03:54, vdamianov:
    ” За Андоид ли е приказката? Е, още мноооого вода ще трява да изтече, че чичко Били да се притесни. Може и да не го доживее, да е жив и здрав, де. „

    Беж тогава при чичо си Бил да му направиш респираторно охлаждане. Може и некой долар да добиеш за добре свършена циркулация между световните сили. Инак е излишно да те пращам жив и здрав. То всяко мижаво леке ги умее одма и виртуозно тези ми ти работи.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.