download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новите PCIe 3.0 дъна на ASRock – заснети

22.07.2011 17:55 (преди 12 години и 8 месеца) | varban007 | показана 2064 пъти Статистики
Миналата седмица ви осведомихме за спецификациите на новите дънни платки на ASRock, поддържащи PCI Express 3.0 интерфейс и изградени на база Intel Z68 чипсета. И ако флагманът Fatal1ty Z68 Professional Gen3 вече започна да намира място на пазара, то и другите решения от серията чакат часа на търговска си поява.
Сайтът VR-Zone е успял да заснеме ASRock Z68 Extreme7 Gen3 и ASRock Z68 Extreme3 Gen3 в резолюция, достатъчно висока за да разгледаме подробно изпълнението на тези две дънни платки. Вглеждайки се в двата продукта става ясно, че ASRock окончателно са решили да сменят имиджа си – не само като цветова гама, но и като качество на изпълнението (да се надяваме, че това ще се отрази положително и върху овърклокърските способности на продукцията).

И двете дъна привличат вниманието със златисти кондензатори, 8-пинов захранващ конектор и мощна захранваща система. Охлаждането също изглежда на ниво и поне на вид не отстъпва на конкурентните решения. За удобство на потребителите производителят е поставил бутони за рестартиране, включване/изключване и "рестарт" на CMOS настройките.

Сайтът Overclockers.ru съобщават, че великобритански онлайн магазин "случайно" е публикувал цената на ASRock Z68 Extreme7 Gen3, която като стойност е £250.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.