download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Club 3D пуска икономична версия на GeForce GTX 560 Ti

10.09.2011 16:52 (преди 12 години и 7 месеца) | varban007 | показана 1357 пъти Статистики
Неведнъж сме споменавали за успешния откъм цена и производителност графичен ускорител на nVidia, наречен GeForce GTX 560 Ti. Ето че компанията Club 3D реши за предложи версия, която вероятно ще се хареса на привържениците на „зелената електроника” или поне на потребителите, които желаят по-ниски нива на топлоотделяне в компютърната кутия.
GeForce GTX 560 Ti Green Edition видеокартата запазва същите параметри като на еталонната версия – графичен процесор GF114 с 384 CUDA ядра. Споменатите елементи работят на честота съответно 822MHz и 1645MHz. В служба на изчислителните ресурси е налична GDDR5 памет с обем един гигабайт, ефективна честота 4GHz и 256-битова шина. Охлаждащата система е представена от кулър на имe CoolStream, заемащ два слота от корпуса на компютърната кутия. Новото графично решение притежава поддръжка на познатите технологии, характерни за съвременните GeForce продукти. На страничния панел са налични два DVI конектора и един mini-HDMI.

Отличителната характеристика на GeForce GTX 560 Ti Green Edition е именно заниженото ниво на консумирана енергия. Производителят твърди, че е успял да намали „апетита” на ускорителя с до 10%, което вероятно се дължи на сериозно преработена захранваща система. Продажбите на GTX 560 Ti Green Edition стартират още този месец, но засега цената на видеоадаптера остава неуточнена.

Източник: overclockers.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.