download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спечелете безплатни 100GB в Dropbox

13.05.2012 22:40 (преди 7 години и 9 месеца) | deezel14 | показана 1409 пъти Статистики
Участвайте в Dropquest II.

За втори път Dropbox организира уеб базирано състезание, в което трябва да преминете през голям брой сложни изпитания, за да достигнете до финалната фаза. Без значение за колко време ще го направите, накрая ще получите безплатно 1GB разширение в Dropbox. Ако обаче сте най-бързият до края на играта, която приключва в началото на юни, ще получите 100GB пространство до живот, както и комплект с мърчъндайз на Dropbox.
Може да започнете Dropquest II още сега, но не е задължително да продължите веднага - имате възможност да играете до края на състезанието. Имайте предвид, че играта изисква няколко часа, за да бъде мината. Нивото на трудност е изключително високо.

https://www.dropbox.com/dropquest2012

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Понеделник, 14.05.12, 10:53, tegote:
  Инсект, не ти трябва това, ама въобще. На никой не му трябва, даже свалете тази новина, от това няма полза никой! Това са истински bullshit! Единствено премиум потребителите може да се възползват. Дори да получиш пространство, ще трябва да заплатиш хостинга, за да ползваш услугата нормално. Ако нямаш премиум ще ти блокират акаунта заради натрупване на трафик. Дори премиум потребителите биват блокирани.
  Links that use up more than 10GB/day for Basic (free) accounts and 250GB/day for Pro (paid) accounts are automatically suspended.
  Ако имаш файл 250MB или 500MB, това означава да се наакаш на първите 20 човека, които си дръпнат от теб за един ден! Или като премиум на първите 50 човека, които си дръпнат от теб за един ден. А после възстановяване на найси! Още ли си мислиш, че ти трябват тези 100 GB?
 • Понеделник, 14.05.12, 11:31, insecteater:
  Не знаех за това им ограничение. Не съм и мислел да ползвам услугата. Стана ми интересно, понеже в новината се споменава за сложни изпитания, но няма и намек за това, от какво естество са - т. е. остава ми едно такова криво чувство за недоинформираност
 • Понеделник, 14.05.12, 12:06, joniewalker:
  Никога няма да кача нещо по-голямо от 1МВ извън харддиска ми, дори пространството да е и 100ТВ безплатно. Никога, поне докато имам пари за hdd и cd. И аргументите са ясни.
 • Понеделник, 14.05.12, 14:46, deezel14:
  teogote, няма нищо вярно в това, което казваш. Изпитанията са валидни за всички - аз съм стандартне потребител и си осигурих още 1GB за около час.
  insect, изпитанията са много и разнообразни. От дешифриране, през търсене на великденски яйца до чиста логика. Поне за мен бяха доста трудни, повечето ми познати също споделиха това.
 • Понеделник, 14.05.12, 21:05, stoqncho:
  Максималният капацитет, който може да нарасне от реферали е 16GB(преди май беше по-малко?). Първият реферал, който имам е самия себе си(на моя компютър, но с друг e-mail и с друго IP). Първоначално не поиска да ми го одобри, но имаше нещо да докладвам, ако има грешка и след няколко дни, хоп, одобрен! Да си играя аз за 1GB да си товаря мозъка и на всичкото отгоре няма да успея го реша този тест, не мерси.

  Според мен навсякъде има трафик лимит, дори да не го пише на видно място. И аз не го ползвам, но ако има възможност да му увелича капацитета го правя и не се знае, един ден може и да ми потрябва.

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.