download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Facebook купува Karma

22.05.2012 00:30 (преди 11 години и 11 месеца) | deezel14 | показана 1478 пъти Статистики
Още една важна покупка за социалната мрежа.

Тази година е особено успешна за Марк Закърбърг. В рамките на последния месец Facebook купи Instagram и излезе на борсата, а самият той се ожени за дългогодишната си приятелка.
Услугата се използва за правене на "социални подаръци" и има особено интересна концепция. Именно затова екипът на Facebook обещава да остави Karma да функционира автономно, но не сме сигурни колко дълго ще продължи това.
През последната година Facebook започва да купува все повече изгряващи приложения. Все още не знаем дали между отделните придобивания има връзка.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 22.05.12, 13:24, insecteater:
    Цитат
    ” Все още не знаем дали между отделните придобивания има връзка. „
    Със сигурност и около това ще да са се пръкнали най-различни конспиративни теории.
  • Събота, 23.06.12, 01:04, vdamianov:
    Конспирация няма. Просто евреите умират да купят нещо на безценица, да му сменят фасона, после малко пиар истерия, малко нещо опит на фамозната Ал-Кайда да взриви цивилизацията на Юпитер и Венера, и готово, новият "продукт" е готов за серия успешни продажби на малоумниците от всички цветове на дъгата. Естествено новото епохално изобретение няма нищо общо със своя първоизточник, и още по-естествено евреите се (само)обявяват за най- великата и интелигентна супер-раса на планетата. А гоите (неевреи) могат да си позволят лукса дори да вярват в някакви си конспирации. Бизнесът с еврейската гениалност и уникалност си върви, кучетата нека си лаят....
  • Събота, 23.06.12, 01:38, vdamianov:
    ” Конспирация няма. Просто евреите умират да купят нещо на безценица, да му сменят фасона, после малко пиар истерия, малко нещо опит на фамозната Ал-Кайда да взриви цивилизацията на Юпитер и Венера, и готово, новият "продукт" е готов за серия успешни продажби на малоумниците от всички цветове на дъгата. Естествено новото епохално изобретение няма нищо общо със своя първоизточник, и още по-естествено евреите се (само)обявяват за най- великата и интелигентна супер-раса на планетата. А гоите (неевреи) могат да си позволят лукса дори да вярват в някакви си конспирации. Бизнесът с еврейската гениалност и уникалност си върви, кучетата нека си лаят.... „
    Апропо, по конкретния въпрос за Фейсбук и гнусното еврейче, което го изцвъка в очите на целокупното човечество, вече може да се приеме за доказано, че Фейс-манията е нискокачествен плагиат на модулите на най-старата интернет- търсачка, понастоящем незаслужено забравена или в по-добрия случай- обезценена от хилядите пръскалки и балончета на модерната нет-комерция. Иде реч за легендарната yahoo, на която планината от шекер (на немски- Цукер-берг) дължи внезапната си гениалност.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.