download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Apple спечели забрана върху продажбите на Galaxy Nexus в САЩ

03.07.2012 23:08 (преди 11 години и 9 месеца) | deezel14 | показана 2382 пъти Статистики
Най-важната победа за Тим Кук и компания досега.

Преди няколко дни стана ясно, че Apple печели забрана върху продажбите на Samsung Galaxy Tab 10.1, с което сложи край на една от най-дългите патентни битки в съвременната история.
Макар днес да е последният ден от седмицата, съдия Луси Кох отбелязва още една победа за Ябълките - забрана на продажбите на флагмана на Google - Galaxy Nexus. Докато първата победа е незначително, защото таблетът на корейците отдавна е морално остарял и има наследник, Galaxy Nexus е доста популярен продукт, тъй като осигурява чисто Android изживяване и ъпдейт до поне още една версия платформата.
Apple ще внесе 96 милиона долара гаранция, които би трябвало да обезщетят Samsung и Google, ако забраната се окаже неоснователна.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 04.07.12, 00:13, stoqncho:
    Поради каква причина Apply печели? Какви са били претенциите на Apply към Samsung? Нещо от Samsung са използвали в Galaxy Nexus, но е било патент на Apply или какво?
  • Сряда, 04.07.12, 21:43, phrozencrew:
    То да беше само това. Apple започнаха да се държат точно като Winblowz.
    Apple wants to keep Samsung's Galaxy S3 out of U.S.
    Пълна простотия от страна на Apple! На@кват се от страх, че S3 може да бие по продажби iPhone 5! Вече не съм им фен, особено с тая монополна политика.
  • Петък, 20.07.12, 15:05, stoqncho:
    Това истина ли е?

    Британски съд задължи Apple да рекламира Samsung

    И клип от цитираната телевизия.

  • Петък, 20.07.12, 22:27, anonymous:
    Колкото и да уважавам Samsung като brand... никой не може да ме накара да взема Galaxy пред iPhone дори Samsung да му наврът 1000 ядра вътре, дори iPhone-a с едно ядро всичко което е правено за него си върви перфектно. Първо Apple бяха тези които направиха тази иновация с iPhone-a и взеха да ги копират, а и самото изящество на тези джаджи и самият стил на отваряне на менютата и всичко останало на iPhone-четата са просто уникални. А аз съм виждал как Galaxy (телефон за 1000 и не знам колко лева) не може да се справи с падащо меню в един сайт. Американците го раздават големи националисти и малко трудно корейска марка ще измести тяхната (дори и да е по добра, а и за това не съм съгласен). Колкото до това дали да им спрът продажбите изцяло вече не знам до колко са прави, но... Та в крайна сметка за мен iPhon-a остава най-добрият и това е, а най-добрата му алтернатива според мен е HTC Sensation... ;-)

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.