download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Yahoo! освобождава неактивни ID-та за нова регистрация

16.06.2013 19:52 (преди 10 години и 10 месеца) | spursy | показана 2179 пъти Статистики
Искали ли сте вашия Yahoo! акаунт да бъде от типа "ВашетоИме@yahoo.com"? Вероятно при регистрация всеки прави опит за това, но обикновено желаното ID вече е заето. Ето че от компанията обявиха, че скоро ще имате втори шанс.

От Yahoo! пуснаха интересна информация, касаеща мнозинството от потребителите им. Компанията декларира, че скоро всеки ще има шанс да се сдобие с желаното ID, което винаги е искал. За целта всички неактивни акаунти в продължение на една година ще бъдат ликвидирани, като самите наименования ще стават свободни за нова регистрация.
Всеки би желал личното му ID да бъде максимално лесно за запомняне и не прекалено дълго. За пример вицепрезидентът на компанията коментира, че за предпочитане е да разполага с albert@yahoo.com вместо albert9330399@yahoo.com.
Припомняме, че Yahoo! ID не е само вашия email адрес, а също така ви дава достъп до информация съобразно личните ви предпочитания, като например категория новини които ви вълнуват, прогнозата за времето за вашия град, резултатите на любимия ви футболен отбор и т.н.
Ако вече разполагате с желаното от вас Yahoo! ID, но поради някаква причина не сте го използвали скоро, ви съветваме да го направите в най-кратки срокове, за да го запазите за себе си. За целта просто трябва да влезнете в него и по този начин да отчетете активност преди 15 Юли 2013г.
От Yahoo! поясняват, че именно от средата на Юли, потребителите ще могат да подават заявки, за желаните от тях ID-та, а месец по-късно ще стане ясно дали конкретния акаунт е свободен. От компанията вярват, че това е поредното подобрение свързано с услугите, които предлагат, което ще се хареса на потребителите им.
Разполагате ли с Yahoo! идентификатор? А бихте ли се възползвали от тази възможност?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 19.06.13, 20:15, iceman_:
    Не е зле и тук админите да направят това. Тогава например ще се освободи името iceman .

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.