download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Официално Skype вече поддържа изпращане на видео съобщения

18.06.2013 17:03 (преди 10 години и 9 месеца) | spursy | показана 3515 пъти Статистики

В новата стабилна версия вече е налична функцията за изпращане на кратки видео съобщения до познатите ви.

Новата стабилна версия на популярната комуникационна програма Skype зарадва потребителите с дългоочаквана функция. Става дума за възможността за изпращане на видео съобщения. Бета тестовете на тази опция започнаха още през февруари, и сега, няколко месеца по-късно от Microsoft официално я внедриха в закупения от тях VoIP софтуер. Благодарение на нововъведението потребителите ще могат да записват и изпращат в последствие кратки видео послания към всеки от контактите си, дори той да не е на линия към момента. Самия процес на създаване на видеото и неговото подаване е максимално опростен, за да не затрудни никой от потребителите. Записите ще могат да бъдат изтривани и записвани наново от създателя когато пожелае.
Трябва да отчетем обаче, че не липсват и ограничения. Първото от тях е, че записаното видео може да е с дължина до три минути. Също така независимо колко скайп потребители имате в списъка с приятели, то ще можете да изпратите до 20 безплатни видео съобщения, преди да бъдете подканени да заплатите платен Premium абонамент. Можете да изпратите новия тип съобщение само до един абонат, но не и групово. Също така получателя няма възможност да запише на собствения си компютър полученото видео. А може би най-интересното е, че Windows Phone OS не присъства в списъка с поддържани операционни системи.
Въпреки тези особености обаче, от Майкрософт вярват, че новата опция ще бъде посрещната добре от потребителите. Все пак това е едва началото и надеждите са за бъдеще тази възможност да се усъвършенства.
Официално обявените платформи съвместими с новата функционалност при Skype са: Windows десктоп, Mac, iPhone, iPad, iPod, Android телефони, Android таблети, BlackBerry.
Ще използвате ли тази нова опция и какво мислите за нея?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 19.06.13, 06:29, iceman_:
    Двадесет съобщения изобщо или - двадесет после още двадесет и тн. ?
  • Сряда, 19.06.13, 18:34, tegote:
    Щом са 20, значи "изобщо". Но няма никакво значение, защото никой не го интересува адуер програма с такава комерсиализация.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.