download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

WhatsApp с нова звукова функция

08.08.2013 19:57 (преди 10 години и 7 месеца) | spursy | показана 2004 пъти Статистики

Популярната чат програма разшири функционалността си, добавяйки интересна опция.

Едно от най-популярните мобилни приложения за текстови съобщения - WhatsApp се сдоби с нова функция. Вече всеки потребител използващ програмата ще може да изпраща и кратки звукови съобщения до своите приятели и познати. За целта трябва да обновите софтуера към последната актуална версия. Когато направите това, до полето за въвеждане на текст ще се появи бутон, изобразяващ микрофон. Ако желаете да създадете звуково съобщение, трябва да натиснете върху микрофона и да го задържите, а през това време да кажете каквото желаете да изпратите. Когато пуснете бутона, записът автоматично спира и изпраща създаденото войс съобщение. Помислено е и за получателя - програмата "разпознава" дали устройството е до ухото или на разстояние пред лицето, като в зависимост от това контролира силата на звука за да направи прослушването възможно най-приятно.
Създателите се надяват, че новата функция ще зарадва потребителите им, като допълнително ги улесни. Също така поясняват, че са работили над нововъведението през последната половин година и са се постарали да направят работата с него възможно най-безпроблемна.
Припомняме, че WhatsApp се използва от над 300 милиона потребители по цял свят, като те всекидневно изпращат над 31 милиарда съобщения! Смятате ли, че с новата функция, WhatsApp ще привлече още повече потребители? А дали това не е преход към бъдеща възможност за гласови разговори в реално време?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.