download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Хакери и уеб специалисти се събират на How.Camp 2014

18.09.2014 14:09 (преди 9 години и 7 месеца) | spursy | показана 1773 пъти Статистики
Третото издание на How.Camp ще се проведе във Велико Търново и ще събере стотици специалисти под един покрив.
На 25-ти октомври тази година ще се състои третото по рода си специализирано събитие - How.Camp 2014. Очаква се над 400 програмисти, хакери, уеб девелопери, дизайнери, хардуерни специалисти и ИТ мениджъри от различни нива да присъстват, като всички ще станат свидели на интересни лекции и ще обсъдят бъдещето на уеб.
Програмата предвижда единадесет значими лектора от световни и български компании да разкрият пред аудиторията тайните на уеб пространството и програмирането. Всеки от тях ще сподели реални казуси от практиката си, а след всяка лекция присъстващите ще могат да продължат дискусията с лектора, да му задават въпроси или да споделят личен опит по темата.
Сред лицата, които ще вземат участие на How.Camp 2014, изпъкват Матиас Биненс и Теему Арина. Матиас е един от най-добрите JavaScrips програмисти в света, който е част от Opera. Той ще разкаже за това как Java Script може да работи с Unicode и защо. Теему е технологичен предприемач и био-хакер, лектор на много конференции в цял свят и ще сподели своята визия за това дали е време човек и машина да станат едно цяло и как се получава на практика. Според него "Човек е един голям софтуерен проект, който може да бъде модифициран".

How.Camp 2014 ще се проведе в голямата зала на великотърновския театър „Константин Кисимов“. Изборът на града домакин - Велико Търново, не е случаен. Според организаторите, така присъстващите специалисти ще могат да напуснат ежедневната си обстановка и града, в който работят, като ще получат чудесна почивка и възможност да срещнат нови приятели и колеги.
С това събитие се отбелязва и 10 годишнината от първото подобно събитие проведено през 2004 година в гр. София. Инициаторът и основен организатор е Богомил Шопов.

Всичко за HowCamp 2014 можете да видите на: http://www.how.camp

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.