download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Честит рожден ден, PlayStation!

04.12.2014 22:40 (преди 9 години и 3 месеца) | spursy | показана 1985 пъти Статистики

Специална лимитирана, ретро версия на PS4 по случай юбилея.

Може би най-емблематичната гейминг конзола - Sony PlayStation стана на 20 години. Първият PlayStation излиза на 3 декември 1994 г. и прави революция със своите иновативни технологии, осигурявайки високата резолюция на 3D графика, нещо, което досега е било непознато за домашните игрови конзоли. Sony осигуряваха на потребителите си богата палитра от игри от всякакви жанрове и сякаш водиха целия сектор напред. Тези достойнства бяха оценени от потребителите, като PlayStation стана първата конзола постигнала 100 милиона бройки в световен мащаб.
По повод този юбилей от Sony обявиха, че пускат специална лимитирана серия на актуалния PlayStation 4. Той ще бъде преобразен в класическите сиви цветове (Original Gray) познати от PS1 и ще се продава в специална кутия. Но не само конзолата ще бъде в началните цветове - контролерите, камерата и кабелите също ще претърпят това преобразяване. Интересно е, че от този ретро вариант ще бъдат пуснати само 12 300 бройки, което ще го направи ценна и търсена рядкост след време. Цената на юбилейната конзола ще е 499 евро.
От Sony са помислили и за потребителите, които вече притежават PS4. Те ще могат да си навлекат малко носталгия със специалната PSone тема за конзолата. Тя ще върне стария добре познат звук при включване. За да я имате, трябва да ъпдейтнете конзолата си с най-новия фирмуеър.
Имали ли сте PlayStation 1 и какви спомени ви навява това?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.