download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Счетоводните системи на Microinvest – готови за работа през 2015 г.!

05.02.2015 14:11 (преди 9 години и 1 месец) | deyanpetkov | показана 1671 пъти Статистики
Microinvest официално представи обновените версии на своите софтуерни продукти за счетоводство и ТРЗ. „В Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro са отразени всички нормативни промени и програмите са готови за работа през 2015 г.!“, споделиха в социалните мрежи от компанията.
Освен включените публикувани изменения в законодателството, от разпространената от Microinvest информация става ясно, че в актуализираните системи са добавени и множество оптимизации изцяло по желание на клиентите, със значително разширени функционални възможности. От публикуваните списъци с актуални новости се отличават включените нови кодове по икономическа дейност, минимални осигурителни прагове, обновената Декларация Обр. 1 и служебни бележки за данък в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, докато в Microinvest Делта Pro са намерили отражение промените в статистическите форми на годишните финансови отчети по задължителен формат от НСИ.

Като полезно допълнение може да се посочи и наличната актуализирана версия на автоматичната архивираща програма с марка Microinvest. Тя е умен помощник, който се грижи за сигурността и правилното съхраняване на въвежданите данни. Приложението придоби особена популярност след зачистилите оплаквания на потребители, чиито компютри са заразени със CTB-Locker (опасен вирус, който попадайки на даден компютър, отнема достъпа до бази данни, документи, снимки и друга информация. Криптира файловете, а оригиналите им изтрива, като предлага възможност за възстановяване срещу заплащане.)

За улеснение на своите потребители от компанията разработчик са подготвили специално видео с насоки за лесна проверка на новостите в програмите и тяхната актуализация. Видеото може да гледате тук:

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 16.02.15, 08:08, insecteater:
    Те тия никога не са напълно готови :D :D :D

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.