download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Game Ninja 2015 завърши. Кои са победители и как беше събитието?

08.03.2015 20:49 (преди 9 години и 1 месец) | spursy | показана 2588 пъти Статистики
Летвата отново беше вдигната и няма загубили.
През вчерашния ден протекоха финалите на тазгодишния специализиран турнир по електронни спортове - Game Ninja 2015. Третото поредно издание на турнира, подобно на предшествениците си, отново повдигна летвата. Организаторите се бяха постарали посетителите да останат доволни като бяха осигурили томболи, игри и подаръци. Най-добрите от участниците, достигнали до финала, влязноха в здрави битки, за да излъчат победителите във всеки от трите отделни турнира.
Първи протече сблъсъкът по Dota 2 между Nicole's Kindergarten и Total Aggression. Победител от битката излезе отборът Nicole's Kindergarten, въпреки че победата не дойде лесно. Още по-оспорвано протече финалът по Counter Strike: Global Offensive. В него отборите Gplay и HeadshotBG влезнаха в непредсказуем сблъсък, като в крайна сметка Gplay успяха да извоюват победата. Заключителният финал по League of Legends също беше интересен, като в него WinX2 се наложи над Biskvitki Zakuska и показа по-добри умения.
Освен славата и изработените специално за тях статуетки, победителите със сигурност са доволни и от солидните награди, които получиха. Припомняме, че общият награден фонд за тазгодишния турнир е най-големият в историята му досега и беше около 16 000 лв. Той беше осигурен от спонсорите на турнира, сред които бяха производители на гейминг хардуер, аксесоари и други ИТ продукти, като BenQ, ASRock, Intel, AMD, Bloody by A4Tech, Cooler Master, Sapphire, Silicon Power, Thermaltake, Comptel, FSP-Fortron, Plantronics, Western Digital и Solytron и TELUS. Не бяха забравени и посетителите, като и за тях имаше предвидени подаръци.
Както вече споменахме - летвата се вдигна и така очакванията за следващото издание на Game Ninja ще са още по-големи.
От Download.BG благодарим на организаторите за добре организираното събитие и предоставения ни шанс да станем част от него.
По-надолу можете да видите няколко снимки, за да придобиете поне частична престава какво предложи Game Ninja 2015.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.