download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Закърпихте ли вашия Internet Explorer?

10.06.2015 16:38 (преди 8 години и 10 месеца) | spursy | показана 2416 пъти Статистики
Препоръчително е потребители, използващи браузъра на Microsoft да инсталират последните кръпки. Наследникът Edge няма да е включен във всички версии на Windows 10.
Преди ден излезнаха новите актуални ъпдейти от Microsoft. Въпреки че в това няма нищо чудно и се случва постоянно, е важно да се отбележи, че е обърнато особено внимание на браузъра Internet Explorer. Браузърът се използва от милиони потребители по света и често става мишена на опити за пробив от недоброжелатели. Вчерашният пакет с обновления включва над двадесет конкретно насочени към Internet Explorer. Своевременното им инсталиране е силно препоръчително за използващите браузъра, защото всички кръпки са определени като "критично важни". Много от откритите уязвимости в IE позволяват изпълнение на случаен код от дистанция, което може да е особено опасно.
Разбира се, в месечния бюлетин са включени кръпки и за други продукти, като Windows Media Player, Microsoft Office и т.н. Затова се препоръчва потребителите своевременно да прилагат обновленията на системите си, за да гарантират безопасната си работа.

Отделна новина ни информира, че наследникът на IE в лицето на Edge, няма да бъде включен в Windows 10 Enterprise. Тази версия на бъдещата операционна система е предназначена за корпоративни и държавни учредения. Използващите я получават обновления, касаещи само безопасността и спешни кръпки, които не променят функционалността на системата. Така за тях динамичното развитие, което се предвижда за Edge, няма да е обременяващо. Браузърът Edge ще е насочен най-вече към домашните потребители, които да оценят неговата функционалност. Припомняме, че Windows 10 в останалите си варианти ще включва едновременно както Edge, така и Internet Explorer.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.