download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спират поддръжката на Skype за стари версии на Windows Phone и Android

23.07.2016 02:55 (преди 7 години и 8 месеца) | spursy | показана 1650 пъти Статистики
Устройствата използващи по-стари версии на операционните системи, вече няма да получават актуализации за популярната програма.

Явно Microsoft са решили, че не е нужно да осигуряват поддръжка за тяхната популярна комуникационна програма Skype, що се касае за устройства работещи под по-стари версии на Windows Phone и Android. Така потребителите използващи устройства с Windows Phone 8 и по-ранни версии, както и версии на Android преди 4.03, вече няма да получават обновления и корекции на бъгове.
Затова на потребители използващи по-стара версия на Android от 4.03 ще се наложи да останат със Skype 4, а поддръжката за OS X 10.6, Windows Phone 8 и Windows RT ще бъде прекратена през октомври тази година.
Според Microsoft чрез фокусирането на усилията им върху устройствата и операционните системи използвани от мнозинството потребители, компанията ще може да се концентира върху важните неща като подобряване качеството на звука при разговор и добавянето на нови функции.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 26.07.16, 12:53, soft-support:
    От това най-потърпевши са потребители използващи Windows Phone, защото в момента Android устройства с версия по-ниска от 4.03 са останали малко. Дори по-стари и слаби смартфони използват по-горна версия. Излиза, че Microsoft прецакват най-много техните потребители, или пък просто искат да ги подтикнат да минат към 10.
    Все пак засега новината е само, че няма да получават обновления, което значи, че Skype още ще им работи, но подозирам ще е временно за още няколко месеца. После "случайно" някои стари версии на Skype вече няма да могат да се впишат, както беше направено и преди.
  • Събота, 30.07.16, 15:43, dinko89:
    Една колежка си донесе стар Iphone от САЩ,дъщеря и го ползвала и след това го дала на нея...
    Да,истина е,дори на старите IPhone-ни не може да се впише вече Skype,дори не може да се инсталира... Е стандартно не може ;) !
    Принципно успях да го инстална и подкарам,но с много мъки,труд и чалъми ...

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.