download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Skype вече няма да работи на някои операционни системи

04.07.2017 04:01 (преди 6 години и 8 месеца) | spursy | показана 1542 пъти Статистики
Microsoft отрязва милиони потребители използващи приложението.

От началото на този месец, милиони потребители са били неприятно изненадани и лишени от възможността да използват популярната, комуникационна програма Skype. Microsoft за пореден път правят чистка сред използващите софтуера им. Така всички използващи операционни системи Windows RT, Windows 10 Mobile Th2, Windows Phone 8/8.1, Android версии по-ранни от 4.0.2, Blackberry OS 7.1, iOS 7, Mac OS X 10.8 и по-ранни версии, както и Symbian OS, вече няма да могат да се впишат със своите акаунти. Ако те искат и за в бъдеще да продължат да използват Скайп, Майкрософт ги съветват да преминат към по-нови версии операционни системи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 23.07.17, 15:59, океан:
    Няма вече Скайп и за всички 32 битови версии на линукс.
  • Понеделник, 24.07.17, 14:21, johnmotson:
    Въобще се ликвидира поддръжката за тия ОС-ми и за да няма купища оплаквания, както е в момента, собственика реже достъпа на Skype! Прекомерно стари конфигурации са 32bit-овите! Тук вече се загатва, че в най-скоро време, за най-новите компютри се предвижда въвеждане на 128bit-ови системи а дали ще ги поддържаме си остава наша надежда и грижа!
  • Понеделник, 24.07.17, 14:33, plamil:
    Ами някой някъде нещо се е объркал...
    Току-що се вписах от Nokia C7-00, Simbian Belle Refresh.
    Вписа се без никакви проблеми, с един приятел пробно си разменихме съобщения - всичко си е нормално
  • Вторник, 25.07.17, 11:24, океан:
    Въобще се ликвидира поддръжката за тия ОС-ми и за да няма купища оплаквания, както е в момента, собственика реже достъпа на Skype! Прекомерно стари конфигурации са 32bit-овите! Тук вече се загатва, че в най-скоро време, за най-новите компютри се предвижда въвеждане на 128bit-ови системи а дали ще ги поддържаме си остава наша надежда и грижа!
    Още е рано да се отписват 32 битовите системи.Даже последната версия на Уиндоус 10 имат 32 битова версия.
  • Сряда, 02.08.17, 21:58, soft-support:
    Microsoft отдавна се опитват да ограничат старите версии на Skype и така да накарат потребителите насила да преминат към новите, но явно това не е толкова лесно. Повечето официални съобщения посочващи конкретна дата за спирането на конкретна версия, обикновено не успяват да изпълнят навреме целта си. Под различни операционни системи, различни стари версии на Скайп, все още работят въпреки, че не би трябвало да могат. Старият Скайп под Линукс още работи, въпреки, че трябваше да бъде блокиран към момента. И все пак опитите на Майкрософт бавно все пак успяват. Някои стари версии вървящи под стар Android доскоро, мистериозно работиха нормално. От няколко дни обаче не е така. Вписват се нормално, но при изпращане на текстово съобщение програмата се срива и рестартира. Явно обещаното невъзможно списване не е сработило, но са намерили друг начин.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.