download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Несигурно бъдеще за Windows 10 Mobile

10.10.2017 00:45 (преди 6 години и 6 месеца) | spursy | показана 1515 пъти Статистики
Дали това не е началото на края за мобилната операционна система на Microsoft?
От доста време има дискусии за бъдещето на платформата Windows 10 Mobile. А то сякаш не е никак розово. Особено и след като вицепрезидента на Microsoft, Джо Белфиоре, който е бивш програмен мениджър на Windows Phone сподели, че компанията е положила огромни усилия да повиши популярността мобилната си система, но те не са дали желания резултат. Така дялът на Windows базираните мобилни телефони продължава да се свива. Отлива на потребители води до липса на интерес от страна на външни разработчици, които да създават приложения за тази платформа. Microsoft са правили опити да компенсират това, като сами са разработвали софтуер, а също така са плащали на външни разработчици, за да го правят, но явно вече не виждат полза от това. Възможно е това да е началото на края за Windows 10 Mobile. Все пак Microsoft ще продължи да поддържа платформата. Потребителите ще получават актуализации, касаещи сигурността и коригиращи бъгове, но компанията няма да разработва и добавя нови функции към мобилната операционна система. Не се очакват и премиери на нови смартфони работещи под тази ОС.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 14.10.17, 22:26, dinko89:

  • Събота, 14.10.17, 23:06, johnmotson:
    Кое му е "несигурното" и каква връзка има съобщението за ъпдейт на ОС-ма на телефона ти, и липсата на място за ъпдейта? Нещо не връзвам!
  • Неделя, 15.10.17, 01:43, dinko89:
    Кое му е "несигурното" и каква връзка има съобщението за ъпдейт на ОС-ма на телефона ти, и липсата на място за ъпдейта? Нещо не връзвам!
    Съобщението е от 2 дни ! Windows Phone Mobile 10 се актуализира /ъпдейтва/, следователно се поддържа и ще се поддържа още години и НЯМА НИЩО НЕСИГУРНО В НЕГО ! За повече "връзки" търси разклонител !

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.