download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

NVIDIA полага големи усилия, за да увеличи доставките

13.02.2018 18:00 (преди 2 години и 9 месеца) | spursy | показана 708 пъти Статистики
За корпорацията геймърите са първостепенния и най-важен клиент и обещава да направи всичко по силите си именно те да имат първи достъп до актуален хардуер за сметка на копачите.

Не от вчера има проблем на пазара на видеокартите. Потребителското търсене е по-голямо от наличните количества, което доведе и до невиждан в историята скок на цените на компютърни компоненти. Скоро стана ясно, че Кризата с видеокарти се дължи на недостиг на памет, но дори за най-големите компании процеса по увеличаване на производството се оказа труден и времеемък.
От NVIDIA не веднъж ясно са кавали, че за тях най-важният клиент са геймърите. От корпорацията съобщиха, че правят всичко по силите си именно геймърите да могат да имат достъп до актуален хардуер с който да подкарват най-новите игри. За NVIDIA потребителите купуващи хардуера им за добив на криптовалути не са основен фокус и дори помолиха своите по-големи търговски партньори да ограничат продажбите на видеокарти на копачи. NVIDIA смятат, че техните видеокарти трябва първо да попадат в ръцете на геймърите. Все пак от корпорацията поясняват, че не може да се бъркат в работата на своите бизнес партньори и те сами трябва да решават дали да се вслушат в молбата им, но ги съветва да го направят. NVIDIA ще засилят продажбите през собствения си сайт, като възнамерява да ограничи възможността за покупка до два броя на човек. Обещанието, че се прави всичко възможно доставките да се увеличат едва ли обаче топли геймърите, защото цените на видеокартите скочих сякаш необратимо много.
Ставащата масова истерия за добив на криптовалути е допринесла значително за увеличените продажби на NVIDIA през Q4 2017 и подобри финансовите й резултати.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.