download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

SEC пусна фалшива криптовалута

18.05.2018 13:29 (преди 5 години и 11 месеца) | spursy | показана 898 пъти Статистики
Проектът има за цел да покаже на потребителите, че с лекота могат да бъдат подведени от манията за лесни печалби чрез критовалути.
Американската Комисията за ценни книжа и борси (U.S. Securities and Exchange Commission - SEC) създаде фалшива криптовалута наречена HoweyCoin. Интернет сайтът HoweyCoins.com детайлно описва новия проект, като твърди, че това ще е стандартът за криптовалута в туристическата индустрия в бъдеще. Описаният проект звучи много обещаващо и дава гаранции за висока възвращаемост, печалба, одобрения на знаменитости, лиценз от самата SEC и т.н. Всеки потребител може да се включи и да инвестира средства директно с кредитна карта, което би му осигурила много добра печалба след време. Сайтът определено вдъхва доверие и е изработен съобразно съвременните тенденции за подобни проекти. Ако потребителят реши да си купи от новата критовалута, при натискане на бутона за целта ще бъде препратен към страницата на SEC, на която има предупреждение за стратегиите на измамници с ICO.
Целта на HoweyCoins.com е да покаже колко лесно може да бъде подлъган потребителят да инвестира реални пари в измамническа схема. В интернет е пълно с манипулатори, които разпространяват подвеждаща информация, за да създадат вълна от голям интерес и купуване, която да надуе цената на поредната нова критовалута, а след това продават собствените си количества и ликвидират проекта.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.