download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Apple представи iOS 12

06.06.2018 11:12 (преди 5 години и 10 месеца) | spursy | показана 1075 пъти Статистики
Новата версия на операционната система значително повишава скоростта при работа. Вижте списък с всички устройства на Apple, които ще могат да бъдат обновени до iOS 12.

Apple представи новата версия на операционната си система за мобилни устройства - iOS 12. От корпорацията са горди с работата си по мобилната платформа и вярват, че потребителите ще я оценят високо. Apple признават, че предходната версия iOS 11 не се е оказала много удачна и затова при разработването на iOS 12 са наблегнали сериозно върху подобрение на скоростта при работа. В следствие на тези усилия от корпорацията твърдят, че зареждането на приложения ще се ускори с 40%, скоростта на работа на камерата със 70%, а времето за реакция на клавиатурата ще се подобри с 50%. Не само скоростта при работа е подобрена в iOS 12. Вече Face ID е способна да разпознава две лица, подобрен е гласовият помощник Siri, като вече може да работи във всяко приложение, FaceTime вече поддържа групови видеоразговори с участие на 32 души, а потребителите ще могат да контролират времето за работа с устройството си посредством новата функция Screen Time.
Важно е да се спомене кои устройства ще могат да се обновят до iOS 12:

  • iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE и iPhone 5s
  • iPad Pro 12,9″ от първо и второ поколение, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 9,7″, iPad Air 2, iPad Air 1, iPad от пето поколение, iPad (2017), iPad mini 4, iPad mini 3 и iPad mini 2
  • iPod Touch от шесто поколение

    Списъкът не се различава от този, който изброяваше устройствата поддържащи iOS 11. От него отново отсъстват Phone 5, iPhone 5c и iPad от четвърто поколение.

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    Няма мнения

    Платени препратки

    Яки графични станции
    Рендиране в реално време
    и на най-тежките обекти - от Перси ООД
    www.persy.com
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com
    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.