download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

След 20 г. Yahoo Messenger ще спре да функционира

09.06.2018 17:05 (преди 5 години и 10 месеца) | spursy | показана 1068 пъти Статистики
Потребителите ще имат на разположение 6 месеца, за да свалят историята на комуникацията си. Yahoo! разработват ново комуникационно приложение съобразено със сегашните тенденции.

Краят на една ера наближава. На 17 юли тази година, завинаги ще спре работа легендарното приложение Yahoo! Messenger. Началото бе дадено през 1998 г., като предложи впечатляващите за времето си освен размяна на незабавни съобщения, но и пренос на файлове и чат стаи. С течение на годините месинджъра освен Windows версия за компютри, представи и варианти за Mac OS X, iOS, Android и BlackBerry. Въпреки че популярността му намаля за сметка на други популярни приложения за комуникация, то и до днес има лоялни потребители, които използват Yahoo! Messenger.
От Yahoo поясняват, че след 17 юли вече няма да можете да влезете в месинджъра. Yahoo ще осигурят опция да свалите историята на чата ви, като тя ще е активна през следващите шест месеца. Ако искате да се възползвате от нея трябва да влезете в сайта за заявки за изтегляне на Yahoo, да потвърдите самоличността си и след това да дадете имейл адрес, на който да се свалят историята на съобщения на компютър или мобилно устройство.
В момента Yahoo разработват ново комуникационно приложение, което да бъде в крак с съвременните тенденции. То ще се казва Squirrel, но още не е публично достъпно, като е в етап на затворени бета тестове. Ако имате интерес към него, може да направите заявка за достъп до бета версиите на https://squirrel.yahoo.com/

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.