download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Nokia ще осигури ъпгрейд на смартфоните си до Android 9

01.07.2018 11:55 (преди 5 години и 9 месеца) | spursy | показана 953 пъти Статистики
Новата версия на популярната операционна система ще донесе много иновации и е чакана с интерес.
Android 9.0, известна още като Android P все още се разработва, но се очаква финалната версия за крайните потребители да бъде готова през месец август тази година. Тя ще донесе много иновации и е чакана с интерес. Това ще е и първата версия на операционната система с поддръжка на Bluetooth HID, което ще позволи да управлявате други устройства през смартфона си. В Android P ще има вграден и изкуствен интелект, който ще помага за по-дълъг живот на батерията.
Неприятното при Android базираните телефони е, че малък процент от тях получават ъпгрейд до новите версии на системата. Бюджетните решение на различни брандове дори не получават никога ъпдейти по сигурността. Това обяснява защо статистиката показва, че в световен мащаб се използват милиони устройства под управлението на стари и незащитени версии на Андроид. За различен пример може да споменем, че дори по-стари устройства на Apple получават възможност за обновяване към новите версии на системата iOS.
Брандът Nokia е решил да покаже, че това може да се случва и при Андроид устройства. Компанията пуска редовни ъпдейти по сигурността дори за най-бюджетните си смартфони, а сега стана ясно, че ще осигури на всички актуални свои модели, обновление до Android P. Ако Nokia наистина осигури ъпгрейд на всичките си актуални модели, вкл. и бюджетните, това ще е прецедент, който може да се превърне в добър пример за останалите компании. Припомняме, че евтиният Nokia 2, вече получи опция за обновяване до Android 8.1 след регистрация на официалния сайт на компанията.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.