download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

EA Sports ще преработва обложката на FIFA19 заради Роналдо

13.07.2018 18:10 (преди 5 години и 9 месеца) | spursy | показана 1098 пъти Статистики
Все още няма яснота кога точно ще бъдете пусната новата версия на играта, а в настоящата учудващо един от финалистите на световното първенство Хърватска е несправедливо подценен.

Поредицата FIFA е вероятно най-популярната футболна игра в света. Не е тайна, че Кристиано Роналдо е официално лице на марката EA Sports и често е на обложката на популярния футболен симулатор. Хиляди потребители очакват с нетърпение да бъде пусната новата FIFA 19, което се очаква да стане през септември месец, макар че все още има неяснота в тази насока. Има версии, че EA Sports обмислят нов подход и при него новите FIFA игри ще се предлагат под формата на абонамент (подобно на Netflix), а няма да се предлагат физически за покупка. Бъдещето ще покаже под каква форма ще се разпространява най-новият вариант на играта, но до този момент EA ще имат още една важна задача. На предварителните корици FIFA 19 е с Кристиано Роналдо, но той носи екипа на Реал Мадрид. Следящите футбола вече са наясно, че португалската звезда премина в Ювентус и ще играе в Италия през новия сезон. Това ще наложи ЕА да преразгледа варианта си за корица.

Друг любопитен момент при FIFA е, че в настоящото издание 18, един от финалистите на световното първенство по футбол - Хърватия, дори не беше наличен като отбор само допреди няколко седмици. Хърватите липсваха във виртуалния каталог на FIFA 18 до актуализацията за Световната купа пусната през месец май. Дори днес при бърз старт с "Kick Off" Хърватска не е налична и може да изберете отбора само в режим Световната купа. Това е странно на фона, че малката държава показа, че заслужава повече признание и уменията на футболистите й я отведоха до най-високия връх, а именно финал за световната купа.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.