download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Може да изпробвате демо на FIFA 19 преди премиерата

14.09.2018 13:38 (преди 5 години и 6 месеца) | spursy | показана 1192 пъти Статистики
Появи се информация и за системните изисквания към компютъра ако искате да играете най-новата версия на популярния симулатор.
Емблематичната игра FIFA има милиони фенове по цял свят и е една от най-продаваните за всички времена. Играта се развива от много години, като всяка следваща година бива пуснато ново, усъвършенствано издание. FIFA 19 се очаква с нетърпение и до излизането й остава съвсем малко. Това ще стане на 29-ти този месец, но EA Sports ще зарадват по-нетърпеливите потребители. Може да свалите демо версия от https://www.easports.com/fifa/demo за PlayStation 4, Xbox One и PC. Demo версията ви дава възможност да играете с някой от 10 топ отбора.

Именно компютърната версия вълнува много потребители, затова от EA Sports разкриха системните изисквания към машината, за да може да играете най-новата версия на играта.

Минимални:
ОС: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit
Процесор: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz или AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
RAM: 8GB
Място на диска: 50.0 GB
Видео карта: NVIDIA GTX 460 1GB или AMD Radeon R7 260
DirectX: 11.0

Препоръчителни:
ОС: Windows 10 – 64-Bit
Процесор: Intel i3 6300T или AMD Athlon X4 870K или еквивалентни по производителност. Intel i3 4340, Intel i3 4350, AMD FX-4350, FX-4330 и т.н.
RAM: 8GB
Място на диска: 50.0 GB
Видео карта: NVIDIA GeForce GTX 670 или AMD Radeon R9 270X
DirectX: 12.0

Отбелязваме със задоволство, че изискванията отново са в разумни граници и така повече потребители ще могат да се насладят на новата FIFA от поредицата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 19.09.18, 09:40, johnmotson:

    FIFA и PES (Pro Ewolution Soccer) са моите любими футболни симулатори, обичан от милиони почитатели. И до ден днешен тръпката и големите емоции са завладяващи при всеки турнир! Отдавна има и онлайн състезания с хора от цял свят и всяка възраст и умения. Лошото е, че онлайн версията е базирана на много стара версия на футболния симулатор и не може да се изпита насладата на повече от красивия интерфейс на осъвременените игри.
      FIFA 2019 Demo дръпнах преди 5 дни но тегленето става само през Origin! Симулатора винаги е изненадвал със всяка нова версия най-много с все по-сериозните, свръх високи изисквания към видеокарта, многоядрени процесори и платформи но в тази версия авторите не са завишили в пъти изискванията.
      Все пак има много хубави промени но DEMO-то не позволява всички настройки, само половината. Дори и обикновения safe на настройка за всеки мач го няма и трябва ръчна настройка.
      Засега очакваме пълната версия, която е чакана с голям интерес от играчите на футболни симулатори.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.