download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първи голям проблем след инсталиране на голямото обновление за Windows 10 - изчезват файлове

04.10.2018 21:01 (преди 5 месеца и 17 дни) | spursy | показана 301 пъти Статистики
Засега няма официална информация на какво се дължи проблемът и дали пострадалите потребители изобщо ще могат да възстановят изгубената лична информация.
Голямото октомврийско обновление за Windows 10 ще стане достъпно онлайн идния вторник, но за по-нетърпеливите Microsoft пусна дисков образ, който може да бъде записан на флашка и от нея да стартирате инсталацията. Така много потребители решиха още тази седмица да инсталират October 2018 Update, за да се възползват от новостите, които идват с него. Почти веднага след това в интернет започнаха да се появяват оплаквания от гневни потребители, които са установили, че след инсталиране на обновлението са изчезнали техните лични файлове. Оказва се, че всички файлове от папките за съхраняване на документи, музика, снимки и видео са изчезнали, а при други потребители след обновяването не се виждат някои дискови дялове. Ужасени, че са изгубили личните си данни, много потребители са проверили папката Windows.old, в която се създава резервно копие на предишната версия на Windows, но те не са били налични дори в нея. Още по-шокиращо е, че дори връщане до предишната версия April 2018 Update не помага и личните документи, музика и снимки са изгубени.
Засега няма официална информация от Microsoft дали изобщо е възможно и как потребители биха могли да си възстановят данните. Според непотвърдена официално засега информация файловете изчезват предимно от компютрите с процесори на Intel от шесто поколение или по-горно.
Този проблем само потвърждава нуждата от резервно копие на личната информация на външен носител или онлайн, защото понякога загубата е неочаквана и необратима.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.