download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Проблеми при активирането и лицензите на Windows 10

09.11.2018 00:29 (преди 5 години и 5 месеца) | spursy | показана 784 пъти Статистики
Потребители на Pro версията на операционната система са изгубили лиценза за нея и очакват решение на проблема от страна на Microsoft.
Второ денонощие в интернет продължават да се появяват все повече оплаквания от потребители използващи Windows 10. Явно има проблем в сървърите на Microsoft обработващи данните за активиране на операционната система, защото при редица потребители тя се е загубила. Изненадващо потребители използващи Windows 10 Pro получават съобщение за даунгрейд към Windows 10 Home, без логична причина за това. Вероятно това засяга най-често потребители използвали оригинални ключове от Windows 7 Pro и Windows 8 Pro за обновяване до Windows 10 Pro. Много от тях са получили изненадващо известие, че ключът им всъщност е за Windows 10 Home и трябва да сменят версията на операционната си система. Опитът за повторно активиране на Windows 10 чрез оригинален продуктов ключ не работи.
Microsoft обявиха, че са запознати с проблема и работят по неговото коригиране. В началото от корпорацията съобщиха, че проблемът ще бъде автоматично разрешен и активацията на системата ще се възстанови сама до няколко часа, но денонощие по-късно все още повечето потърпевши са в същото положение.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.