download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Голямото октомврийско обновление причинява проблеми при работата с FLAC файловете

02.01.2019 20:05 (преди 5 години и 2 месеца) | spursy | показана 595 пъти Статистики
Потребители на Windows 10 инсталирали последното голямо обновление забелязали странни бъгове при опит за възпроизвеждане на музикални файлове.
Скоро ви информирахме, че Голямото октомврийско обновление за Windows 10 вече е достъпно за всички, след като Microsoft положиха големи усилия да отстранят всички открити проблеми и бъгове и сметнаха, че вече е безопасно за масова употреба. Оказа се, че един бъг е бил пропуснат и сега се проявява при много потребители. Става въпрос за проблеми при работа с FLAC файлове, които са популярни сред меломаните заради високото си качество. По подразбиране Windows 10 може да работи с този тип файлове без да се налага да се инсталират външни програми и добавки. След инсталирането на October 2018 Update, мета данните при някои FLAC файлове започват да не се показват коректно, като са недовършени и непълни. Дори след ръчно редактиране на мета данните проблема остава. Някои потребители информират и за проблеми при организиране и възпроизвеждане на плейлисти. В Media Player и Groove Music необяснимо се пропуска първата минута от музикалното изпълнение, а някои файлове изобщо не могат да се пуснат.
На този етап, за да избегнете тези проблеми пред вас има две решения. Едното е да отложите инсталирането на October 2018 Update, а другото да използвате външен софтуер за възпроизвеждане на FLAC файловете си. Някои потребители съобщават, че проблемът не е наличен при VLC Media Player.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.