download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Windows 7 вече ви призовава да преминете към 10 и да си купите нов компютър

24.04.2019 19:01 (преди 4 години и 11 месеца) | spursy | показана 832 пъти Статистики
Изскачащ прозорец ви напомня, че скоро популярната операционна система ще остане без поддръжка и ви съветва освен нея да смените и целия си компютър.
Преди повече от месец стана ясно, че Скоро Windows 7 ще започне да ви напомня, че наближава краят й. Това вече е факт и от една седмица потребителите използващи тази ОС виждат изскачащ прозорец, в който пише "След 10 години, поддръжката на Windows 7 е към края си". След това от Майкрософт обясняват, че системата ще продължи да работи и можете да я използвате, но след средата на месец януари 2020 г., вече няма да получава обновявания по сигурността и това ще ви направи силно уязвими за заразяване с вируси и други атаки. От корпорацията допълват, че най-добрия начин да обезпечите сигурността си в бъдеще ще е да преминете към Windows 10. И тук следва интересната част! Microsoft заявява, че въпреки че можете да инсталирате Windows 10 и на по-стар компютър, това не се препоръчва и е най-добре да си вземете нов компютър.

За щастие този напомнящ прозорец има чекбокс в долния ляв ъгъл с опцията "Do not remind me again" и ако я маркирате няма да се появява повече. Ако обаче само го затворите, той ще се появи отново при всяко следващо стартиране на компютъра.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.