download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Тази седмица има две безплатни игри в Epic Store

27.07.2019 04:30 (преди 10 месеца и 4 дни) | spursy | показана 284 пъти Статистики
Всяко от предложенията ще ви донесе часове развлечение пред компютъра. Ще бъдете поставени пред трудни избори и ще ви трябват бързи рефлекси, за да се справите с препятствията.
Тази седмица в Epic Games Store са налични цели две безплатни игри. Ако решите да си ги свалите, ще са безплатни само до втори август. Веднъж свалени, ще останат в профила ви и за напред.

Първата от тях е This War of Mine, която ще ви даде коренно различна гледна точка от всички останали военни игри. Този път няма да сте елитен войник, който с уменията си да елиминира противниците, а ще сте част от група цивилни, които се опитват да оцелеят в обсаден град. Препятствията са много и тежки - борите се с липса на храна, лекарства и постоянна опасност от снайперисти и враждебни военни. Играта е уникална и ви дава пълна свобода на решенията как да постъпите, защото по време на война няма добри и лоши избори и е важно само да оцелеете. През деня снайперистите няма да ви позволят да напуснете убежището си жив, затова ще може да се фокусирате върху поддръжката на скривалището, изработка на полезни предмети, търговия и грижа за оцелелите. През нощта може да вземете още някой цивилен гражданин и внимателно да се промъквате до различни, уникални места, за да намирате продукти, които ще ви помогнат да останете живи. Понякога ще трябва да взимате тежки решения, водени от съвестта си. Опитайте се да опазите жив всеки човек от групата ви или жертвайте някой невинен с цел дългосрочно оцеляване на останалите. На какво сте готови и докъде ще стигнете, за да защитите близките си?

Минимални системни изисквания:
ОС: Windows 7/8/10
Процесор: 2.4 GHz
RAM: 2 GB
Видео: 512 MB - Geforce 9600 GS, Radeon HD4000, Shader Model 3.0

Втората игра е Moonlighter, която е екшън ролева игра с измамнически елементи. Главният герой Уил е приключенски търговец, който мечтае да стане герой. Нека анимационния вид не ви подвежда, че е за деца. Ще са ви нужни бързи рефлекси, за да се справите с различните препятствия.

Минимални системни изисквания:
ОС: Windows 7/8/10
Процесор: 2.5 GHz
RAM: 4 GB
Видео: 1GB - GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, Shader Model 3.0
Място на диска: 4 GB

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.