download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Вземете до 30 хиляди долара, като откриете уязвимости в браузъра Edge

22.08.2019 15:08 (преди 4 години и 7 месеца) | spursy | показана 991 пъти Статистики
Очаква се новият Chromium базиран Edge да бъде представен официално в началото на следващата година, а до тогава Microsoft искат да подобрят сигурността му.
Преди време стана ясно, че Ще пресъздадат наново Edge като вече ще се базира на Chromium. От тогава текат постоянни тестове и усъвършенстване на новия браузър, а сега Microsoft са на финалната права да представят първата финална версия, която е подходяща за масова употреба. Преди това да стане обаче, от корпорацията искат да са сигурни, че браузърът им е добре защитен от уязвимости и бъгове. Затова беше представена програмата "Microsoft Edge Insider Bounty Program", която предлага възнаграждения до 30 хиляди долара за всеки, който открие уязвимостта в последната версия на Edge (Beta и Dev издания). Важно условие е дупката да не е разновидност и да няма версии за Google Chrome.
Интересно е, че Microsoft имат същата програма и за стария Edge браузър, но при него максималната награда е до 15 хиляди долара. Явно редмъндският гигант е склонен да даде двойно повече, за да подсигури сигурността на новия си продукт.
Очаква се новият Chromium базиран Edge да бъде представен официално в началото на следващата година и след това Майкрософт да го замени във всички Windows 10 системи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.