download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Удължават безплатната поддръжка на Windows 7 на компютрите за гласуване

25.09.2019 13:16 (преди 4 години и 6 месеца) | spursy | показана 978 пъти Статистики
Специална програма ще осигури актуализации касаещи сигурността, както за президентските избори в САЩ, така и за други демократични страни.
Вече е ясно, че след спиране на поддръжката в началото на следващата година, Срещу допълнително заплащане ще може да удължите живота на Windows 7. Сега от Microsoft са решили да направят изключение и да удължат безплатната поддръжка на Windows 7 заради президентските избори в САЩ през ноември 2020г. Това се налага защото много от сертифицираните машини за гласуване работят под управлението на Windows 7. Всички те няма как да преминат бързо към Windows 10, най-вече заради сложните и дълги процедури за нова сертификация. Затова Майкрософт са създали програмата Defending Democracy Program, според която ще предоставят разширени актуализации за сигурността безплатно за федерално сертифицирани системи за гласуване, работещи под Windows 7. Програмата ще е валидна до края на 2020 г., както в Съединените щати, така и в други демократични страни, в които се провеждат избори, и изразят интерес.
В днешно време изборите потенциално могат да бъдат подложени на кибератаки, затова операционните системи имат нужда от адекватна поддръжка и актуализации касаещи сигурността.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.