download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спешно и наложително обновление за iPhone 5

29.10.2019 00:46 (преди 4 години и 4 месеца) | spursy | показана 857 пъти Статистики
Потребителите използващи остарелия модел трябва да направят софтуерна актуализация, за да продължат да използват основни функции като разглеждане на интернет страници и използване на електронната поща.
Apple разпространиха специално съобщение до всички потребители използващи iPhone 5, в което ги информират, че е необходимо спешно и задължително да обновят iOS до версия 10.3.4. Важно е да знаете, че ако не го направите до 3 ноември, след това няма да можете да извършвате базови неща като посещение на интернет страници, използване на имейл, услугите App Store, iCloud и др. Това се дължи на обнуляване на брояча на седмиците в GPS модула, което ще попречи на нормалната работа на приложенията в остарелите устройства. Обнуляването на номера на седмицата на системата GPS се извършва на всеки 1024 седмици, което е около 20 години. Важно е да знаете, че ако не обновите вашия iPhone 5 до 3 ноември, след тази дата вече няма да можете да го направите по стандартния начин и ще се наложи да използвате свързване с кабел към компютър.
Можем само да поздравим Apple, че продължават да осигуряват адекватна поддръжка за старите си устройства, макар те да се използват от малък брой потребители. iPhone 5 се появи преди 7 години на пазара. Припомняме, че преди няколко месеца Apple пуснаха обновление за остарялата iOS версия 9.3.6, използвана от стари устройства като iPhone 4s, iPad mini от първо поколение, iPad и iPad 2, което коригираше различни бъгове.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.